Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κεχαγιόγλου: «Αγαπώ τη Βέροια και το Άγιο Όρος»

Στο The 2Night Show βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου ο Σάκης Κεχαγιόγλου. Ο γνωστός ποινικολόγος από τη Βέροια, που τις τελευταίες ημέρες συζητήθηκε αρκετά, με αφορμή την αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για όλους και
για όλα. Αρχικά αναφέρθηκε στην μεγάλη αγάπη που τρέφει για την γενέτειρά του την Ημαθία, αλλά και για τον αγαπημένο του προορισμό το Άγιο Όρος. Μάλιστα, τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση το δέσιμο που έχει με τα αδέλφια και την αγάπη που έχει για τα ανίψια του. Σ' άλλο μέρος της συνέντευξης απάντησε για το πόσο αμείβεται όταν αποφασίζει να αναλάβει μια υπόθεση.
«Η δικηγορία είναι και δουλειά και λειτούργημα. Είναι μια ευγενής ενασχόληση. Στη τελευταία δουλειά δεν συμφωνήσαμε και οικονομικά και ως προς την υπεράσπιση. Δεν παριστάνω και τον άγιο. Αν δεν συμφωνήσουμε στην αμοιβή… Η αμοιβή έχει να κάνει με πολλά. Με πόσο καιρό θα κρατήσει η υπόθεση, με τι ακροατήρια έχει, πόσο μεγάλη είναι η δικογραφία, πόση συνεργασία με τον πελάτη απαιτείται, πόσο χρόνο θα αφιερώσω… Δεν είμαι ούτε χρηματιστής, ούτε εφοπλιστής. Από αυτή τη δουλειά ζω. Ούτε άγιος, μόνο άγιος δεν είμαι», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σάκης Κεχαγιόγλου.


«Η αποφυλάκιση του μοντέλου ήταν μια επιτυχία σε μεγάλο βαθμό μη αναμενόμενη»


Ο Σάκης Κεχαγιόγλου κατάφερε αυτό που όλοι θεωρούσαν απίστευτο. Ο ποινικολόγος ανέλαβε την υπόθεση του μοντέλου που συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με ναρκωτικά στις αποσκευές της. Ο Σάκης Κεχαγιόγλου εξήγησε πως η επιτυχία ήταν σε μεγάλο βαθμό μη αναμενόμενη. Στην συνέχεια, εξήγησε πως το 21χρονο μοντέλο κατάφερε να πείσει πρώτα εκείνον για την αθωότητά της και εκείνος με τη σειρά του κατάφερε να πείσει το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ που οι νόμοι του είναι αυστηροί. Μάλιστα, ο γνωστός νομικός αποκάλυψε πως στο Χονγκ Κονγκ η υπόθεση της αθώωσης της νεαρής κοπέλας ήταν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες, ενώ όσοι τον συναντούσαν τον ρωτούσαν εάν τελικά καταφέρει να την αθωώσει και να την φέρει πίσω στην Ελλάδα.

Δείτε το video:

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ