Χειροκροτήθηκαν όσο ποτέ οι Σύλλογοι στην παρέλαση της Βέροιας

Μπάντα, Αγωνιστές, Πρόσκοποι, Ερυθρός Σταυρός, Πολιτιστικοί και Αθλητικοί Σύλλογοι
Με την παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Βέροια, την οποία άνοιξαν, όπως κάθε φορά, η Μπάντα του δήμου, που τη στόλισε ηχητικά με εμβατήρια και οι
γυναίκες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. Ακολούθησαν καταχειροκροτούμενοι, ο Σύλλογος Αγωνιστών Εθνικής Αντίσταση, ενωμένοι οι Ποντιακοί Σύλλογοι με τη σημαία για τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία, Εύξεινος Λέσχη, Καλλιθέας, Αγίου Γεωργίου, ο Ευστάθιος Χωραφάς, που πραγματοποίησαν συγκινητική διαμαρτυρία μπροστά στην εξέδρα και ακολούθησαν οι Σύλλογοι Ντόπιων Μακροχωρίου και Περιχώρων, Βλάχων, Αριστοτέλης Τριλόφου, Μικρασιατών, Κρητικών, Βοϊωτών και Δυτικομακεδόνων και το Λύκειο Ελληνίδων.
Με το Μακεδονικό ζήτημα και τη Συμφωνία των Πρεσπών να «καίει», τα συνθήματα και το εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» δεν σταμάτησαν να ακούγονται καθ' όλη τη διάρκεια της παρέλασης, ενώ φέτος, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι χειροκροτήθηκαν από τους θεατές όσο ποτέ.


Πολλοί ήταν και οι αθλητικοί σύλλογοι που παρέλασαν φέτος, ο Πανημαθιακός Καράτε, ο Ερμής Καράτε, ο Ρωμιός Jiu Jitsu, τμήματα του Φιλίππου Βέροιας, ενώ όπως κάθε χρόνο, τη μαθητική παρέλαση έκλεισαν οι Πρόσκοποι της Βέροιας. Δείτε φωτογραφίες:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ