Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήττα της Βέροιας στο Ροδοχώρι για το Κύπελλο

Την ήττα με σκορ 1-0 γνώρισε η Βέροια, αγωνιζόμενη με αρκετές αλλαγές, στο γήπεδο του Ροδοχωρίου από τον τοπικό ΓΑΣ, στο πρώτο ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας. Οι γηπεδούχοι έφτασαν στην σπουδαία επικράτηση χάρη σε ένα τέρμα του Νίκου στο 52' με κοντινή προβολή, έπειτα από ωραία προσπάθεια του Μπρέγκου και απόκρουση του Μπλατσιώτη.

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να αντιδράσουν στο τελευταίο 15λεπτο αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση, έχοντας 2-3 καλές ευκαιρίες με τους Μπλέτσα, Μουχάλη και Καράμπελα, ενώ από την πλευρά τους οι γηπεδούχοι έχασαν τετ α τετ με τον Φράγγη στο 75'.

Έτσι, το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τους Ροδοχωρίτες να παίρνουν ένα ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μελτζανίδης με βοηθούς τους Πίτο και Ρηγόπουλο.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ (Γιάννης Κερλίδης): Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος Ν., Κοτζαχρήστος, Μισαηλίδης, Ασλάνογλου, Μαγγίζης, Ρίσσου, Πατατούκας (76' Παπαδόπουλος Δ.), Νίκου (56' Λίπε), Ουέλινγκτον (68' Φράγγης), Μπρέγκου (68' Βούλγαρης).

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Τρούπκος (80' Μουχάλης), Τσιότρας, Μαραγκός (46' Βασίλτσης), Μουρατίδης, Σοφιανίδης (65' Μπλέτσας), Ταϊρης, Καράμπελας, Παπουτσίδης, Χαντζάρας (46' Σκαθαρούδης), Μυλωνάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ