Quantcast

http://picasion.com/

Υποψήφια Βουλευτής με τη ΝΔ στην Ημαθία η Έμη Λιβανίου;

Τι δήλωσε αποκλειστικά στο veriotis.gr
Η ενδεχόμενη νίκη της ΝΔ στις εκλογές, τουλάχιστον όπως διαφαίνεται από τις δημοσκοπήσεις, πέρα από τα χαμόγελα στα στελέχη της Πειραιώς, δημιουργεί και πονοκεφάλους. Αυτό διότι σε κάθε εκλογική αναμέτρηση οι μνηστήρες για τα ψηφοδέλτια
του κόμματος που προσεγγίζει την εξουσία αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο, σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο στρατόπεδο αυτού που εκτιμάται ότι θα βρεθεί στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Ενώ και το μητρώο στελεχών της ΝΔ έχει παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην προσέγγιση νέων ανθρώπων εκτός πολιτικής, που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στα κοινά. Η αύξηση της ποσόστωσης των γυναικών στο 40% και ανά περιφέρεια έχει μετατρέψει τον πονοκέφαλο σε ημικρανία, καθώς το παζλ των γαλάζιων ψηφοδελτίων γίνεται ακόμα πιο δύσκολο.

Δυο γυναίκες στην Ημαθία

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της Ημαθίας. Στον τετραεδρικό νομό της Κεντρικής Μακεδονίας, οι υποψήφιοι θα είναι συνολικά έξι και με την ποσόστωση χρειάζονται δύο γυναίκες. Και αν η μια υποψηφιότητα της Νίκης Καρατζιούλα φαίνεται πως έχει «κλειδώσει», απομένει μια ακόμη θέση, που δεν αποκλείεται να είναι η Έμη Λιβανίου. Άλλωστε η προοπτική των τριών εδρών στην Ημαθία ή ακόμα και τεσσάρων εδρών (σε μια πολύ ακραία περίπτωση), αποτελεί μεγάλο κίνητρο για μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.


Η καραμπόλα φέρνει την Έμη στην Ημαθία

Το όνομα της γνωστής δημοσιογράφου Έμης Λιβανίου - Ζησιοπούλου, με καταγωγή από τη Βέροια, εδώ και μερικές ημέρες παίζει δυνατά στο παρασκήνιο. Μάλιστα, κύκλοι της Πειραιώς άφησαν ανοιχτό το ενδεχόμενο η Βεροιώτισσα παρουσιάστρια να είναι υποψήφια Βουλευτής ή Ευρωβουλευτής με το κόμμα της ΝΔ. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν αποκλείεται η κ. Λιβανίου, να στρέψει το βλέμμα της στην γενέτειρά της, όπου και έχει στενούς δεσμούς. 

Το πατρικό στην Καλλιθέα και οι άνθρωποι που την στηρίζουν

Το πατρικό της Έμης Λιβανίου - Ζησιοπούλου βρίσκεται στην Καλλιθέα και τουλάχιστον δύο με τρεις φορές το χρόνο επισκέπτεται την γενέτειρά της. Λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων, ζει μόνιμα στην Αθήνα, μαζί με την οικογένειά της. Το «όπλο» για την αφετηρία της θα είναι σίγουρα η αναγνωρισιμότητα, η πετυχημένη της πορεία όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο των Μ.Μ.Ε και κυρίως οι φίλοι και συγγενείς της που την στηρίζουν απόλυτα. 

Ανακατεύεται η τράπουλα 

Όπως είναι λογικό, μια τέτοια υποψηφιότητα ανακατεύει την πολιτική τράπουλα και αλλάζει τους εκλογικούς συσχετισμούς. Η ΝΔ θέλει να καταγράψει μια καθαρή νίκη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και να εκλέξεις τρεις κυβερνητικούς Βουλευτές στην Ημαθία. Η υποψηφιότητα της Έμης Λιβανίου υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να πάει καλά, καθώς διαθέτει μεγάλη αναγνωρισιμότητα, είναι γυναίκα και διαθέτει μεγάλη εμπειρία


Τι δήλωσε αποκλειστικά στο veriotis.gr

Σε επίμονες ερωτήσεις μας για το αν σκέφτεται να κατέβει υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας με το κόμμα της ΝΔ, η γνωστή δημοσιογράφος απέφυγε τεχνηέντως να απαντήσει. Αρκέστηκε να δηλώσει ότι βρίσκεται στο εξωτερικό και ότι σε λίγες ημέρες που θα επιστρέψει, θα αναφερθεί εκτενέστερα στο θέμα. Γνωρίζει πολύ καλά πως η πολιτική είναι δύσκολο πράγμα και δεν έκρυψε την μεγάλη αγάπη που τρέφει για τη Βέροια. 

4 σχόλια:

  1. Αν με δύο τρεις φορές τον χρόνο που έρχεται στην Βέροια από Αθήνα την κάνουν δικαιωματικά ικανή για πατριωτισσα Βέροιας, τότε και εγώ που ερχόμουν στην Βέροια δύο και τρεις φορές τον από ΗΠΑ να πάω υποψήφιος περιφερειάρχης. Φρονημαααααα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μνημόνιο μέχρι το 40000000 μ.Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ