Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πιο «γεμάτο» ψηφοδέλτιο μέχρι στιγμής

Τέτοιες μέρες το 2014, γνωρίζαμε αναλογικά πολύ περισσότερους υποψηφίους συμβούλους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Φέτος, ενώ οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι περισσότεροι, φαίνεται ότι τα ψηφοδέλτια ανακοινώνονται με το… σταγονόμετρο. Εξαίρεση αποτέλεσε ο δήμαρχος και εκ
νέου υποψήφιος Κώστας Βοργιαζίδης, που το απόγευμα της Τετάρτης ανακοίνωσε 76 υποψηφίους! Πρόκειται σαφώς, για το πιο «γεμάτο» ψηφοδέλτιο μέχρι στιγμής, καθώς ο επικεφαλής της «Δράσης με Γνώση» με το γνωστό ήπιο, αλλά αποτελεσματικό στυλ, μπαίνει στην τελική ευθεία των εκλογών με την ομάδα έτοιμη.

6 σχόλια:

  1. Σε πείσμα όσων τον συκοφαντούν κάνει τη διαφορά. Και ο κόσμος τον πιστεύει. Θα είναι ο νικητής. Να είστε σίγουροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανενα εργο! Παυλιδης για δημαρχος. Ολα τα σοβαρα και αξιολογα ονοματα ειναι στο συνδιασμο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η κυρία που έφυγε από το ψηφοδέλτιο λίγο μετά την ανακοίνωσή της ήταν στα "σοβαρά και αξιόλογα ονόματα" ή όχι ; Ακόμη δεν κατάλαβες τι γίνεται . Θα το καταλάβεις σε λίγο.πάντως μη βάλεις στοίχημα για το ποιος θα κερδίσει, θα καταστραφείς.

      Διαγραφή
    2. Περίμενε, την Κυριακή έρχεται ο Κούλης........

      Διαγραφή
    3. Γιατί θα κατέβει; Τί έγινε με τη μήνυση που του έκανε ο Διαμάντης για το ΚΑΠΑ;

      Διαγραφή
  3. ΤΟ ΘΕΜΑ - ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΑΝ ΜΠΟΡΕΙ Η ΒΕΡΟΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΣΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΝΑ "ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ