Quantcast

http://picasion.com/

Η Εύη Ιωαννίδου θα εγκατασταθεί μόνιμα στο Μιλάνο - Μάγεψε τους Ιταλικούς οίκους

Η Εύη Ιωαννίδου, που τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greece’s Next Top Model, ταξίδεψε πριν από λίγο καιρό στο Μιλάνο, όπου έκανε αρκετά ραντεβού με πρακτορεία για ενδεχόμενη συνεργασία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στο ένθετο «Secret», η μελαχρινή καλλονή από τη
Βέροια συμμετείχε σε casting του Οίκου Αρμάνι, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι του ιταλικού οίκου ενθουσιάστηκαν μαζί της. Η ίδια είναι πολύ ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα του ταξιδιού της και ετοιμάζεται να ταξιδέψει ξανά στον ίδιο προορισμό. «Στα άμεσα σχέδια μου είναι να εγκατασταθώ μόνιμα στο Μιλάνο και να εργαστώ ως μοντέλο.
Θέλω να πάω εκεί γιατί έχει καλή αγορά και θα είναι πολύ καλό για το βιογραφικό μου. Άλλωστε, είναι και η πόλη της μόδας» αποκαλύπτει η Εύη στο ένθετο. Όσον αφορά, δε, τα προσωπικά της, φαίνεται πως κάτι υπάρχει, όμως δεν θέλει να μπει σε λεπτομέρειες. «Φλερτάρω όμορφα και δεν θέλω να έχω κανένα άγχος για να βρω κάτι. Ό,τι είναι να έρθει, ας έρθει. Μετά το reality έχουν αυξηθεί οι θαυμαστές, αλλά πάντα ήμουν επιλεκτική», δηλώνει όλο νόημα στο Secret.

4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ