Quantcast

http://picasion.com/

Εμμανουέλα Λαμπίδου - Η όμορφη αρχιτέκτων στη μάχη των δημοτικών εκλογών της Βέροιας

Μια νέα παρουσία που ξεχωρίζει
Η Λαμπίδου Εμμανουέλα, αρχιτέκτων μηχανικός, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια, για την οποία τρέφει

ιδιαίτερη αγάπη. Είναι αριστούχος απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά και είναι λάτρης των ταξιδιών. Έχει επισκεφθεί πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, από τις οποίες συλλέγει εμπειρίες και ιδέες, που σε συνδυασμό με τις γνώσεις της στο τεχνικό κομμάτι, μπορούν να φέρουν έναν νέο αέρα ανάπτυξης και ευημερίας στο Δήμο της Βέροιας. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό και τον χορό. Είναι κόρη του γνωστού Αρχιτέκτονα Λαμπίδη Γιάννη, επί χρόνια προέδρου του Συλλόγου Μηχανικών, και με έντονη δράση στα κοινά, ειδικού συνεργάτη του πρώην Αντιπειφερειάρχη κ. Καραπαναγιωτίδη.

Η Εμμανουέλα Λαμπίδου, σε δήλωσή της τόνισε: «Επιθυμώ έναν Δήμο Βέροιας ζωντανό, με ίσες ευκαιρίες για όλους. Μία πόλη που δεν θα «διώχνει» τους συνομήλικούς μου, οι οποίοι αναγκάζονται να φεύγουν για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Έναν Δήμο που θα νοιάζεται για τις τοπικές του κοινότητες! Η αλλαγή μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει σε Τοπικό επίπεδο. Οφείλουμε να παλέψουμε, φέρνοντας νέες ιδέες και προοπτικές ανάπτυξης. Η πόλη μας έχει πολλές ομορφιές και δυνατότητες, στο χέρι μας είναι το πώς θα τις αξιοποιήσουμε!

Δώστε στους νέους την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν! Νέες ιδέες, Νέα Βέροια… Με ειλικρίνεια, αποφασιστικότητα και ΠΡΑΞΕΙΣ! Όχι μόνο λόγια!

Ελάχιστοι είναι αυτοί που συμμετέχουν στην κοινω­νική δράση με γνώμονα την προσφορά κι όχι αυτό που αποκαλείται σήμερα «καριεροποίηση». Γι' αυτό χρειάζε­ται οι ίδιοι οι νέοι ν' απομακρύνουν τα μικρόβια του εγωισμού, της μισαλλοδοξίας και του φανατισμού, με τα οποία τους μπολιάζει η τρέχουσα πολιτική πρακτική. Δεν είναι αναγκαίο να ταυτίζουμε την πολιτική με την εμπαθή κομματικοποίηση. Η πολιτική, όταν είναι σωστή, δε χωρίζει, αλλά μέσα από τις αντιθέ­σεις της, ενώνει. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!»



Στοιχεία Επικοινωνίας
Εμμανουέλα Ιων. Λαμπίδου
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Κιν: 6984737784



4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ,ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιες όμορφες και δυναμικές παρουσίες χρειαζόμαστε! Όλη η Βέροια είναι μαζί σου Εμμανουέλα! Συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ....ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ...ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ...ΑΜΑΡΤΟΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είσαι κούκλα και το αξιζεις!!! Γ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ