Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεχώρισαν οι εμφανίσεις των αθλητών του Ομίλου Αντισφαίρισης «Αλέξανδρος»

Πολύ καλές εμφανίσεις σημείωσαν οι μικροί αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας στο 1ο ατομικό πρωτάθλημα πράσινου επιπέδου που έγινε την Κυριακή στη Βέροια. Την αγωνιστική ομάδα κάτω των 10 ετών αποτελούσαν οι Μάρθα Μαϊόβη, Ελισάβετ Μπλατσιώτη, Τάνια Κουκουλομάτη, Γιάννης Σίμος, Μανώλης Δάμτσιος και Κωστής Εκμεκτσόγλου. Όλοι οι αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό κερδίζοντας πολλούς αγώνες!

Επίσης οι μικρότεροι αθλητές του Ομίλου αγωνίστηκαν στο 1ο πρωτάθλημα του 2019 ομαδικού κόκκινου και πορτοκαλί επιπέδου αφήνοντας και αυτοί με τη σειρά τους πολύ καλές εντυπώσεις καθώς έπαιξαν αρκετούς αγώνες. Το τουρνουά που διοργανώθηκε από τον Όμιλο Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας τίμησαν με τη συμμετοχή τους ομάδες από την Βέροια, Καστοριά, Κοζάνη, Πτολεμαΐδα, Έδεσσα, Αριδαία.

Ο πρόεδρος του Ομίλου συγχαίρει τους μικρούς αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς επίσης και για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά στις προπονήσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ