Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκτός «Master Chef» η Μαρία από τα Παλατίτσια

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες που ήθελαν την Μαρία Τσαπράνη να έχει αποχωρήσει από το «Master Chef» και να έχει επιστρέψει ήδη στα Παλατίτσια. Η γλυκιά Μαρία που μπήκε στο ριάλιτι μαγειρικής του STAR μαγειρεύοντας τον πουρέ μελιτζάνας της γιαγιάς της, ενθουσιάζοντας τους κριτές
και που κέρδισε το κοινό με την απλότητά της, το χαμόγελό της αλλά και την... καψούρα της με τον μέντορά της Πάνο Ιωαννίδη, αποχώρησε σήμερα από το σπίτι του «Master Chef». Η Ημαθιώτισσα παίκτρια, υποψήφια προς αποχώρηση με τον Ζαχίρ και την Ασημίνα, δεν κατάφερε να αντιγράψει καλύτερα από όλους το πιάτο του πολυβραβευμένου σεφ Γιάννη Μπαξεβάνη και συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία, 27/40.  που έπρεπε να ετοιμάσουν ήταν ιδιαίτερα απαιτητικό και ήταν μια δημιουργία , ο οποίος εξήγησε στους παίκτες τι έχει ετοιμάσει: «


Μους κοτόπουλο γεμιστό με ένα ντολμαδάκι, θα έλεγα, από αρωματικά χόρτα. Ένα πουρέ από κουκιά και σάλτσα από φρέσκια μυζήθρα».
«Στεναχωριέμαι για το κοτέτσι που αδειάζει», είπε μετά την αποχώρησή της, αναφερόμενη στην ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη που έχει ξεκληριστεί, ενώ στη σκέψη πως αφήνει τη φίλη της Γιάννα μόνη της στο σπίτι, ξέσπασε σε κλάματα.

Με την επιστροφή της στην Ημαθία να είναι πλέον γεγονός, αναφέρθηκε και σε όσα άφησε πίσω. «Θυσίασα δουλειές και σχέση πίσω στην Ημαθία, οι φίλοι μου με στήριξαν και ελπίζω να μην τους απογοήτευσα. Ελπίζω τώρα η οικογένειά μου να αρχίζει να πιστεύει σε μένα και να μην τους απογοήτευσα», είπε έντονα φορτισμένη. Πίσω στο σπίτι του «Master Chef», η κολλητή της Γιάννα ξέσπασε σε λυγμούς όταν συνειδητοποίησε πως η Μαρία δε θα επιστρέψει, ενώ τα περισσότερα παιδιά στεναχωρήθηκαν με την αποχώρησή της.

Δείτε το βίντεο της αποχώρησης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ