Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με άρωμα... «Ειλικρίνειας» η Λέσχη Ελλήνων Κρεοτεχνών στη Detrop 2019

Με live παρουσίαση κρεατοσκευάσματος από τον Σταύρο Καδόγλου
Η Λέσχη Ελλήνων Κρεοτεχνών συμμετείχε ως εκθέτης στην διεθνή έκθεση Detrop που διεξήχθη στη ΔΕΘ-Helexpo στις 2, 3 και 4 Μαρτίου 2019. 140 επίλεκτοι κρεοτέχνες από όλη την Ελλάδα, έδωσαν ραντεβού στο εκθεσιακό κέντρο Θεσσαλονίκης, για ένα meat show με live παρουσιάσεις Κρεοτεχνίας, Οστεογλυπτικής, Κρεογλυπτικής, Ξηράς Ωρίμανσης, Βιτρίνας και γευστικές δοκιμές! Οι δημιουργίες τους σε παρασκευάσματα κρέατος τράβηξαν την προσοχή των επισκεπτών, καθώς θύμιζαν έργα τέχνης. 
Ανάμεσα στους επίλεκτους κρεοτέχνες και ο Σταύρος Καδόγλου, υπεύθυνος του κρεοπωλείου «Ειλικρίνεια» στη Βέροια, που επέλεξε να παρουσιάσει μια πρωτότυπη δημιουργία του. Μοσχαράκι ελληνικό, γεμιστό με πράσο και παντζάρι και πέστο βασιλικού τυλιγμένο σε σκέπη αρνίσια. Πραγματικό κομψοτέχνημα που έκλεψε τις εντυπώσεις! 

Θέλετε να γευτείτε και εσείς τα μοναδικά παρασκευάσματα με διάφορα είδη κρέατος που ετοιμάζει ο Σταύρος Καδόγλου; Θα τα βρείτε καθημερινά στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»!

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ