Quantcast

http://picasion.com/

Εκδήλωση της ΔΗΜ.ΤΟ Βέροιας με την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου

Για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο
Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Πλοηγούμαι με ασφάλεια στο διαδίκτυο», διοργανώνει στη Βέροια η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.ΤΟ.). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου 2018 στις 18:30 ώρα στην αίθουσα SALA
του πολυχώρου ΕΛΙΑ στη Βέροια, με ομιλήτρια την Τομεάρχη Ψηφιακής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Β΄ Αθηνών και υποψήφια ευρωβουλευτή κ. Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Ομιλητής επίσης θα είναι ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Ημαθίας κ. Απόστολος Μούρτης.

4 σχόλια:

  1. Δηλαδή η κ.Αννα Μισέλ θα μας μίλησει για ασφαλεια όταν υπερασπιζόταν τον Γεωργιάδη. Μα πόσο ψεύτικη ειναι.. το μόνο που τους νοιαζουν είναι η φήμη και ποσα λεφτά θα βγάλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πλοηγηση με ασφαλεια εργασιας στην πολιτικη το γνωριζει προφανως καλυτερα και φυσικα υπαρχουν και οι αιωνοβιοι στο ειδος.....χωρις να ντρεπονται ως σωτηρες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επίσης τηλεφωνική παρέμβαση, για την ασφάλεια των παιδιών, θα έπρεπε να κάνει στην εκδήλωση ο κ. Νίκος Γεωργιάδης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μπάτσες είναι όλοι τους (και οι πριν και οι νυν) και θα τις εισπράξουν σε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ