Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δικαίωση Δάσκαλου: Αθώοι όλοι οι κατηγορούμενοι για το Σέλι-Άνω Σέλι

Αθώοι κρίθηκαν από το Εφετείο ο Δημήτρης Δάσκαλος και οι υπηρεσιακοί παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών, για το έργο Σέλι - Άνω Σέλι. Στην πρωτόδικη απόφασή του, το δικαστικό σώμα επέβαλε καταδικαστικές ποινές στον πρώην αντιδήμαρχο Βέροιας Δημήτρη Δάσκαλο και στους
υπηρεσιακούς παράγοντες των Τεχνικών Υπηρεσιών. Σήμερα εκδικάστηκε από το Εφετείο η υπόθεση, με την απόφαση να είναι αθωωτική. Μια πολυετής δικαστική περιπέτεια είχε αίσιο τέλος, με αθώωση όλων των κατηγορούμενων, δίνοντας παράλληλα και μια τεράστια ηθική δικαίωση για τον Δημήτρη Δάσκαλο.

3 σχόλια:

  1. Και τα λεφτά πώς τα τσέπωσε ο εργολάβος χωρίς να έχει κατασκευάσει ούτε δέκα μέτρα δρόμου; Θα μάθουμε ποτέ; Θα τιμωρηθούν οι ένοχοι; Θα επιστρέψουν τα κλεμμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιοι ένοχοι ρε φίλε ; εδώ το έργο δεν τελείωσε, τα χρήματα του δημοσίου χάθηκαν και κανείς δεν φταίει.
      και μας φταίνε οι ξένοι για τα μνημόνια ; εδώ με τρία μνημόνια και δεν στρώσαμε, περιμένετε να σωθούμε ;
      Άντε για , ρε άντε ...... για

      Διαγραφή
  2. Προσέξτε η απόφαση λέει αθώοι ; ή το αδίκημα έγινε, αλλά χωρίς δόλο, με αποτέλεσμα το κατηγορητήριο από κακούργημα να γίνει πλημμέλημα και να παραγραφεί (πέρασαν 9-10 χρόνια) απαλλάσσοντας τους κατηγορούμενους; Υπάρχει διαφορά στα δύο αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ