Quantcast

http://picasion.com/

Το «Corner of Flavors» μαγειρεύει για εμάς την Καθαρά Δευτέρα - Δείτε το μενού

Για να τα απολαύσουμε στο σπίτι, να τα πάρουμε στην εξοχή ή να καθίσουμε εκεί! Delivery στο 2331060006
Το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας απαιτεί νηστίσιμες παραδοσιακές γεύσεις, θαλασσινές νοστιμιές, ένα ουζάκι και καλή παρέα. Και επειδή φέτος στη Βέροια ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος
με ιδανικό αεράκι για το πέταγμα του χαρταετού, όσοι βρεθείτε σε κάποια εξοχή... ακόμα καλύτερα! Για το τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας; Μη σκάτε και μην αναλώνεστε στην προετοιμασία. 
Το «Corner of Flavors» θα μαγειρέψει για εμάς αύριο από όλα τα καλούδια για να γιορτάσουμε τα Κούλουμα. Από την πατροπαράδοτη φασολάδα, τον ταραμά και το χαλβά, μέχρι και λαδερά, καλαμαράκια ή μια εξαιρετική γαριδομακαρονάδα, σαλάτες και ορεκτικά, ΟΛΑ χειροποίητα, για να τα πάρετε για το σπίτι, να τα πάρετε μαζί σας όπου και αν στρώσετε το τραπεζομάντηλο της Καθαράς Δευτέρας ή αν θέλετε να τα απολαύσετε και στο κατάστημα. Δείτε το μενού της Καθαράς Δευτέρας:

- Τα πιάτα θα ξεκινούν από 3,00 €

• Ώρες delivery (για όλα τα είδη): 09:00 - 00:00
• Τηλέφωνο: 23310 60006
• Διεύθυνση: Μητροπόλεως 22 με Λουτρού 1 (γωνία), Βέροια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ