Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εικόνες βγαλμένες από παραμύθι! Ειδική μνεία στο CNN Greece με μαγευτικές ροδακινιές

Απολαύστε ομορφιά!
Η άνοιξη είναι εδώ και οι εικόνες από τις ανθισμένες ροδακινιές στη Βέροια της Ημαθίας είναι μαγικές. Όπως κάθε χρόνο, αυτή την εποχή, ο εύφορος κάμπος της Ημαθίας μετατρέπεται σε απέραντη ροζ «θάλασσα», με το φαινόμενο να είναι εφάμιλλο των ανθισμένων κερασιών της Ιαπωνίας. Η ροδακινιά, στις παραδόσεις της Ανατολής, θεωρείται «το Δέντρο της Ζωής του Επίγειου Παραδείσου» που παρέχει στους ανθρώπους ζωή και χαρά. 

Ο Τουριστικός Όμιλος Βέροιας διοργανώνει και φέτος σειρά από δράσεις με στόχο την ανάδειξη και τη βιωματική εμπειρία του φαινομένου.

πηγή











 

1 σχόλιο:

  1. ελατε να απολαυσετε απο κοντα την ποικιλια φαρμακων που σε λιγες μερες θα ραντιζουν μερα νυχτα. καρκινος με δοσεις.παραγαγεις για να ζεις και σκορπας χημικα. ωραια λογικη! ωραια ο καμπος με τα ροζ...απο πανω. σαν να φορας ροζ γυαλια και παιρνοντας LSD βλεπεις ροζ ελεφαντες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ