Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Ασφυκτικά γεμάτο το «Αιγές» στην πρώτη συγκέντρωση του Κώστα Βοργιαζίδη

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η πρώτη μεγάλη συγκέντρωση του Δήμαρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη στο ξενοδοχείο «Αιγές». Ασφυκτικά γεμάτη με κόσμο η αίθουσα που αποδείχτηκε μικρή για την περίσταση. Ο Δήμαρχος θα κάνει απολογισμό έργου και θα παρουσιάσει υποψηφίους, καθώς και βασικούς άξονες της πολιτικής του στην επόμενη περίοδο μετά τις εκλογές. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες και video:






11 σχόλια:

  1. Το καλό είναι ,ότι είναι καλύτερος από τους υπόλοιπους 5 υποψηφιους δημάρχους ,το κακό ειναι ,ότι είναι λίγος για την Βέροια ,2019-2024.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσο υπερβολικοί είστε ειμασταν εκεί πόσο ασφυκτικά ήταν;οι περισσότεροι ήταν από περιέργεια και υπόλοιποι φίλοι κ συγγενείς παρτε το χαμπάρι ο κόσμος τους βαρέθηκε τους συχαθικε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι μόνο ασφυκτικά γεμάτη, αλλά πρωτοφανή συκγέντρωση, υπήρχε και ενας σίγουρα (κάποιος είπε ότι είδε και δεύτερο), από αυτούς που ανακοίνωσε η Μπατσαρά ως υποστηριχτές της. Στις φωτογραφίες φαίνεται πίσω στον τοίχο. Καταλαβαίνεις τι έγινε. Ήταν καί ο Τσιούντας, τον είδαμε. Ρώτα τον αν είχε κόσμο θα σε πει.

      Διαγραφή
    2. σοβαρέψου, δηλαδή εσύ τους ρώτησες και σου δήλωσαν οι περισσότεροι περίεργοι; και οι άλλοι φίλοι και συγγενείς ; δηλαδή όλοι αυτοί δεν ψηφίζουν ; καταλαβαίνεις τι λες ; ή έχει πανικό ; Δύσκολο να το δεχθείς αλλά θα το καταλάβεις σύντομα.

      Διαγραφή
  3. Χαμός, μεγάλη τιμή για το Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Δικαίωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα αγαπητέ αναγνώστη πιο πανω που ειρωνεύεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη η προσέλευση του κόσμου. Τα αυτοκίνητα ήταν σε όλο τον περιφερειακό δρόμο παρκαρισμένα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επειδη η εντιμοτητα και η ευθυτητα σπανιζει στο πολιτικο και αυτοδιοικητικο βιο, στοιχεια που ο Βοργιατζιδης τα εχει, πιστευουμε οτι ειναι το ισχυρο χαρτι του που πιθανολογουμε οτι θα τον οδηγησει στην επομενη θητεια ως Δημαρχο. Με τις νεες υποψηφιοτητες που καποιες απο αυτες εχουν περγαμηνες ιδιες με το Δημαρχο θα συγκροτησουν μια εντιμη και ικανη ομαδα που θα "επιβαλλει" κοινωνικη αναβαθμιση στον Δημο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΝΙΚΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΡΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 10-15 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ... 2400 ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 75 υποψήφιοι σύμβουλοι ανακοινώθηκαν, υπάρχει άλλος υποψήφιος Δήμαρχος που μέχρι σήμερα ανακοίνωσε τόσους ; Αυτό λέει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Νομισματικο Ταμειο που βρισκοταν ρε παιδια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ