Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερωτική εκδήλωση για την καλλιέργεια Ξηρών Καρπών στον κάμπο της Βέροιας

Ενημερωτική εκδήλωση - εσπερίδα με θέμα «Δυναμικές καλλιέργειες στον κάμπο της Βέροιας - Αμυγδαλιά, Καρυδιά και Φουντουκιά», διοργανώνουν το Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής του Δήμου Βέροιας, το Κέντρο «ΔΗΜΗΤΡΑ» Ν. Ημαθίας, ο Σύλλογος Γεωπόνων Ν. Ημαθίας, ο Αγροτικός
Σύλλογος Γεωργών Βεροίας και ο Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 5 Απριλίου 2019 και ώρα 18:00, στις εγκαταστάσεις του κέντρου «Δήμητρα» Μακροχωρίου, στην οδό Αριστοτέλους 2, στο Μακροχώρι Ημαθίας (έναντι ΕΑΚ Βέροιας).
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

- 18:00 Προσέλευση και εγγραφή συμμετεχόντων
- 18:30 Έναρξη και Χαιρετισμοί
- 18:45 Εισήγηση της Δρ. ΠΑΥΛΙΝΑΣ ΔΡΟΓΟΥΔΗ, Τακτική Ερευνήτρια του Τμήματος Φυλλοβόλων Οπωροφόρων Δέντρων Νάουσας με θέμα: «Περιβαλλοντικές και καλλιεργητικές απαιτήσεις των ξηρών καρπών».
- 19:15 Εισήγηση του Δρ. ΠΑΠΑΧΑΤΖΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, Καθηγητή Δενδροκομίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Διευθυντής του Εργαστηρίου «Δενδροκηπευτικών και Εδαφικών πόρων» με θέμα: «Δυναμικές καλλιέργειες ξηρών καρπών».
- 20:00 Συζήτηση και ερωτήσεις επί των τοποθετήσεων - Λήξη Ημερίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ