Quantcast

http://picasion.com/

Απέραντη γιορτή η «Λευκή Νύχτα» της Βέροιας - Πλούσιο φωτορεπορτάζ


Επόμενη «Λευκή Νύχτα»; Τον Αύγουστο!
Με πολλά εμπορικά καταστήματα ανοιχτά ακόμα και μέχρι τα μεσάνυχτα, μουσικές και happenings, ολοκληρώθηκε η πρώτη «Λευκή Νύχτα» του 2019 στην αγορά της Βέροιας, που διοργάνωσε την Πέμπτη 21 Μαρτίου ο Εμπορικός Σύλλογος, σε συνεργασία με το δήμο και το Επιμελητήριο Ημαθίας. Τη «Λευκή Νύχτα»... φώτισε ακόμα περισσότερο το τεράστιο φεγγάρι πάνω από το Βεροιώτικο ουρανό, ενώ ο ανοιξιάτικος καιρός ευνόησε τη βιτρινότσαρκα! 
Πολύς ήταν ο κόσμος που κατέβηκε στο κέντρο της πόλης, καταναλωτές και από γειτονικές πόλεις, μικροί και μεγάλοι, οικογένειες και παρέες, για βόλτα και νυχτερινά ψώνια, εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές τιμές που έκαναν τα περισσότερα καταστήματα που συμμετείχαν στο θεσμό, ενώ την όλη ατμόσφαιρα έκαναν γιορτινή dj's και γκρουπάκια που είχαν στήσει υπαίθριες συναυλίες στην Κεντρικής, στον πεζόδρομο της Ιπποκράτους και Πρ. Ηλία και στην Τσαλδάρη, προσφέροντας μουσικές για όλα τα γούστα, λαϊκό, jazz, ροκ και ξένη μουσική. Οι μικροί καταναλωτές απόλαυσαν και φέτος τους δυο ξυλοπόδαρους που βόλταραν σε όλη την αγορά, πειράζοντας τον κόσμο και προσφέροντας show.
Τον θεσμό της «Λευκής Νύχτας» γλύκανε ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Βέροιας, που είχε στήσει δυο σταντ στην Πεταλούδα και τον πεζόδρομο της Τσαλδάρη, προσφέροντας στον κόσμο σιροπιαστά, λουκουμάδες, παγωτά και άλλα γλυκά. 
Στο χορό της «Λευκής Νύχτας» μπήκαν και τα καταστήματα μαζικής εστίασης, τόσο με προσφορές σε φαγητό και ποτό όσο και με γκρουπάκια για ζωντανή μουσική και dj's έξω από τα μαγαζιά τους, καθώς η γιορτή συνεχίστηκε με διασκέδαση στα καφέ, μπαρ και ταβέρνες της πόλης. 
Η επόμενη «Λευκή Νύχτα» στη Βέροια θα είναι καλοκαιρινή και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019. Δείτε φωτογραφίες:









































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ