Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντί για τον Παππά τα άκουσε ο... Διάκος

Με τον Γενικό Γραμματέα του πολιτικού γραφείου του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Επικοινωνιών και Ενημέρωσης, Στέλιο Ράλλη, συναντήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του στο Δημαρχείο ο Δήμαρχος Βέροιας. Η συνάντηση ήταν αρχικά να γίνει με τον ίδιο τον Υπουργό Νίκο Παππά, αλλά
έπειτα από την έκτακτη αναχώρησή του από τη Βέροια λόγω της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή, ο Δήμαρχος αναγκάστηκε «να τα πει» στον Γενικό Γραμματέα. Όπως ανέφερε ο κ. Βοργιαζίδης, τα τέσσερα θέματα που είχε αποφασίσει να θέσει στον Υπουργό, μπορεί να μην ήταν της αρμοδιότητάς του αλλά ήθελε να λάβει γνώση προκειμένου να τα μεταφέρει στον Πρωθυπουργό.
Τα θέματα που έθεσε ήταν η δίχρονη προσχολική αγωγή, η νομοθεσία για τα αδέσποτα, το κολυμβητήριο και η παραχώρηση των παλιών Δικαστηρίων. «Θέλαμε να ενημερώσουμε για κάποια θέματα τον κ. Παππά, παρόλο που δεν είναι της αρμοδιότητάς του, καθώς είναι το δεξί χέρι του Πρωθυπουργού και θέλαμε να λάβει γνώση. Ωστόσο, δόθηκαν οι σχετικές πληροφορίες στον κ. Ράλλη», ανέφερε ο Δήμαρχος κατά την ενημέρωση που έκανε σχετικά με τη συνάντηση, στην έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ