Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστοφορίδης+Μπιδέρης: Συνάντηση κορυφής στο κέντρο της Βέροιας

Δύο πολυσχιδείς προσωπικότητες, με πλούσια διαδρομή στο ελληνικό star system συναντήθηκαν το πρωί της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Βέροιας. Ο λόγος για τον κορυφαίο stand up comedian Δημήτρη Χριστοφορίδη και τον γνωστό δικηγόρο και ραδιοφωνικό παραγωγό Αντώνη Μπιδέρη.
Οι δύο άντρες βρέθηκαν στην Αγορά και τα είπαν για αρκετή ώρα σε φιλικό επίπεδο. Αντάλλαξαν απόψεις περί κοινωνικών και καλλιτεχνικών θεμάτων και θυμήθηκαν τις ένδοξες εποχές της Αθήνας, τότε που ο μεν πρώτος εμφανιζόταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον ALPHA και ο δε δεύτερος ασκούσε το λειτούργημα της δημοσιογραφίας στο πλευρό του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου. 
Να υπενθυμίσουμε πως σε λίγες ημέρες, ο Δημήτρης Χριστοφορίδης θα παρουσιάσει μια φοβερή Stand Up Comedy Night στην Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ