Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φοβερή δήλωση Χατζάρα: «Σαν το ναρκωμένο φίδι που ξυπνάει, τσιμπάει και ξανακοιμάται»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βεροιώτης προπονητής Γιώργος Χατζάρας και αναφέρθηκε στο επικείμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και την προοπτική συμμετοχής την επόμενη σεζόν στο Europa League. Αναλυτικά όσα είπε: Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη: «Δίνει μια ποιότητα στη ζωή της Θεσσαλονίκης αυτό το παιχνίδι. Έλειψε για χρόνια. Άλλη είναι η δυναμική του ΠΑΟΚ και άλλη του Άρη. Ο ΠΑΟΚ θα πάρει το Πρωτάθλημα ό,τι και να γίνει, είναι πολύ κοντά. Από την πλευρά του, ο Άρης έχει πολλές πιθανότητες να βγει στην Ευρώπη. Είναι ένα ντέρμπι, όχι βαθμολογικό. Όταν παίζουν ο ΠΑΟΚ με τον Άρη τότε εμφανίζεται το ανάστημα της ομάδας που θέλει περισσότερο να κερδίσει το παιχνίδι. Τα παιχνίδια αυτά είναι σαν ένα ναρκωμένο φίδι, που ξυπνάει, τσιμπάει και μετά ξανακοιμάται. Έχει τις ιδιαιτερότητές του».

Για το αν ο Άρης μπορεί να νικήσει στην Τούμπα: «Θέλω να είμαι ρεαλιστής. Η δυναμικότητα είναι υπέρ του ΠΑΟΚ. Όμως, ο Άρης έχει ένα κίνητρο αν μπορεί να πάρει κάτι που δεν θέλει να το χάσει ο ΠΑΟΚ. Είναι ερέθισμα για τον Άρη αυτό, δεν λέω αν μπορεί να το κάνει. Είναι ένα παιχνίδι κι όλα μπορούν να γίνουν».

Για το διακύβευμα του Άρη στα ντέρμπι που έρχονται: «Όταν ήρθαν τα δύσκολα ματς στον α’ γύρο, ο Άρης δεν πήγε καλά και αυτό προκάλεσε πολλά θέματα στην ίδια την ομάδα με αλλαγές και προβλήματα. Αυτό δεν θέλουν να ξαναγίνει, διότι το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού. Με αυτό το ρητό θα πάει ο Άρης στα δύσκολα ματς. Και εκεί θα δούμε αν η ομάδα μπορεί να διαχειριστεί αυτά τα παιχνίδια και αν μπορεί το κάτι παραπάνω».

Για τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη: «Έχει τις περισσότερες πιθανότητες, διότι ο Παναθηναικός δεν μπορεί να βγει στην Ευρώπη. Του δίνεται μια ευκαιρία να πάρει το εισιτήριο της Ευρώπης. Βρήκε μια ισορροπία και αισθάνεται πιο δυνατός αυτή τη στιγμή για να αντιμετωπίσει τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ