Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα φωτογραφία viral με την πανσέληνο της Βέροιας!

Έχει πλημμυρίσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ξεπερνώντας σε κοινοποιήσεις και την φωτογραφία της πανσελήνου από την Ακρόπολη! Η υπερπανσέληνος του Φεβρουαρίου, όπως χαρακτηρίστηκε από επαγγελματίες και ερασιτέχνες αστρονόμους, αφόπλισε τα βλέμματα και τράβηξε με τη
μοναδικότητά της τον φωτογραφικό φακό του Αργύρη Καραμούζα από την Κοζάνη. Ο ίδιος απαθανάτισε με μαεστρία την Εγνατία Οδό που «οδεύει» αλλά και «οδηγεί» προς την... σελήνη, η οποία σαν να έχει καρφωθεί για πάντα σ' αυτό το σημείο του ουρανού... Επηρεασμένος από τη θέση, τα χρώματα και το ογκώδες μέγεθος του φεγγαριού, ο φωτογράφος βρήκε το καλύτερο σημείο αποτύπωσης στην περιοχή του Νοσοκομείου Βέροιας.
































Μετά το «δρόμο του ροδάκινου» από τη Ρίτσα Λίτσα, η Βέροια αποκτά και τον «δρόμο του φεγγαριού»...


6 σχόλια:

  1. Μην χαλάσω τον ρομαντισμό, απλώς μία τεχνική απορία: Γιατί, μέσα σε κάμπο, δεν χαράχθηκε ευθεία η Εγνατία Οδός;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον χάλασες. Λυπάμαι πολύ. (Πάντως σωστή η απορία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απορία εύλογη, η απάντηση πολύ λογική. Για λόγους ασφάλειας των οδηγών, ποτέ οι δρόμοι δεν γίνονται ευθεία. Ο απόλυτα ίσιος δρόμος μπορεί να "κοιμήσει" τον οδηγό πολύ εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες να το σκεφτηκαν ετσι οι φωστηρες μας . δεν το νομιζω ....

      Διαγραφή
    2. Είναι και οι απαλλοτριώσεις.

      Διαγραφή
    3. Σωστό! Ο χειρότερος δρόμος της Ευρώπης είναι η 400άρα, ευθεία 400 χιλιομέτρων που ξεκινάει από τη Σερβία και μέσω της Σλοβενίας φτάνει στην Αυστρία. Τα ατυχήματα παλαιότερα ήταν πάρα πολλά. Σήμερα την παρακάμπτουν.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ