Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χωρίς τρεις η Βέροια κόντρα στα Κουφάλια

Τον ΠΑΟ Κουφαλίων, που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού, υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (10/2 - 3μμ) η "Βασίλισσα του βορρά" στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Οι "κυανέρυθροι" φιλοδοξούν να συνεχίσουν την αντεπίθεση με προορισμό την κορυφή, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκονται δυο πόντους πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο, αυτό στα Γιαννιτσά που ορίστηκε από την ΕΠΟ για την Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου.

Αγωνιστικά, ο τεχνικός των "ροσομπλού" Σάκης Θεοδοσιάδης αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπακάλη και Χαντζάρα, ενώ προέκυψε και μια απουσία της τελευταίας στιγμής. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μεληκιώτης υπέστη εξάρθρωση αγκώνα και θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ σύμφωνα με τις εκτιμήσεις θα λείψει από τους αγώνες της "Βασίλισσας" για τουλάχιστον 15 ημέρες!

Αναλυτικά οι 20 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, είναι οι εξής: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Βασίλτσης, Μουχάλης, Κανούλας, Μυλωνάς, Μουρατίδης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Ταϊρης, Τρούπκος.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Λεωνίδας Στ. με βοηθούς τους Λεωνίδα Κ. και Σταφυλά, όλοι του Συνδέσμου Τρικάλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ