Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συνέχεια στις νίκες θέλει η Βέροια κόντρα στον Αλμωπό Αριδαίας

Να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί των τελευταίων επτά αγωνιστικών θέλει η «Βασίλισσα του Βορρά», η οποία υποδέχεται αύριο Κυριακή στις 3μμ τον πάντα επικίνδυνο Αλμωπό Αριδαίας. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη, με την βοήθεια των φιλάθλων της, θα επιδιώξει πάση θυσία τους
τρεις βαθμούς της νίκης, ώστε να παραμείνει σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, ο οποίος αγωνίζεται στα Κουφάλια. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο έμπειρος τεχνικός δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και με εξαίρεση τον τραυματία Ιωάννου, θα έχει όλους τους υπόλοιπους παίκτες στην διάθεσή του. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Μπουτσίκος με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Μιχτατίδη, όλοι του Σ.Δ. Μακεδονίας.
Η Βεροιώτικη αποστολή απαρτίζεται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μεληκιώτης, Μουχάλης, Κανούλας, Μυλωνάς, Μπακάλης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Μουρατίδης, Ταϊρης, Χαντζάρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ