Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με απουσίες η «Βασίλισσα» στο ντέρμπι της Ημαθίας

Την προετοιμασία της για το Κυριακάτικο τοπικό ντέρμπι κόντρα στην Νίκη Αγκαθιάς συνεχίζει η ομάδα της Βέροιας. Οι «κυανέρυθροι», μετά τις δύο συνεχόμενες ισοπαλίες με Γιαννιτσά (εκτός) και Εδεσσαϊκό (εντός) θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, χωρίς φυσικά να παραγνωρίζουν την αξία του αντιπάλου τους, που
έχει δείξει ότι διαθέτει πολύ δυνατό σύνολο και γι' αυτό άλλωστε βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Σάκης Θεοδοσιάδης έχει να αντιμετωπίσει μια πολύ σημαντική απουσία, καθώς δεν θα έχει στην διάθεσή του αρχηγό της ομάδας Αλέξανδρο Βεργώνη, ο οποίος είναι τιμωρημένος.
Σίγουροι απόντες θα είναι και οι τραυματίες Μεληκιώτης και Ιωάννου. Το παιχνίδι θα σφυρίξει ο Πολυχρόνης του Συνδέσμου Πιερίας με βοηθούς τους συντοπίτες του Βρούζο και Κουτσικανίδη.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ