Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγνώριστη η «Βασίλισσα» στα Γιαννιτσά (0-0)

Μετά από δέκα συνεχόμενες νίκες, η «Βασίλισσα του Βορρά» δεν κατάφερε να συνεχίσει το σερί της στο σημερινό εξ’ αναβολής παιχνίδι κόντρα στα Γιαννιτσά, με τα οποία αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο γήπεδο της γειτονικής πόλης. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη
παρουσιάστηκε αγνώριστη, ίσως και λόγω του πολύ κακού αγωνιστικού χώρου, δεν μπόρεσε να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία και μοιραία έμεινε στην λευκή ισοπαλία, απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε με πάθος και έδειξε καλά στοιχεία.
Το ματς δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, με τις δύο ομάδες να αναλώνονται σε παιχνίδι κέντρου, να κάνουν πολλά λάθη και να μην δημιουργούν ιδιαίτερες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες. Στο 11’ η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους όταν μετά από κόρνερ του Ν. Ζούρκου, η μπάλα πέρασε κάτω από πόδια παικτών και των δύο ομάδων, χτύπησε στο δοκάρι και στη συνέχεια απομακρύνθηκε!


Οι Βεροιώτες προσπάθησαν να απαντήσουν και είχαν δύο καλές στιγμές, στο 15’ με την σέντρα του Μπλέτσα να ανακόπτεται από αντίπαλο πριν η μπάλα φτάσει στο στον Τσικόπουλο που ήταν σε πλεονεκτική θέση και στο 17’ με το μακρινό σουτ του Κανούλα να μην ανησυχεί τον Γιώτα. Τελευταία καλή φάση στο πρώτο μέρος ήταν ένα σουτ του Πέλκα έξω από την περιοχή στο 39’ που απέκρουσε ο Κοντογουλίδης στην αριστερή του γωνία.


Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο κακό θέαμα, με τους γηπεδούχους να παρουσιάζονται πιο παθιασμένοι και στο 52’ να χάνουν ευκαιρία με τον Θεοδωρίδη, το σουτ του οποίου έδιωξε ο Κοντογουλίδης πέφτοντας στη δεξιά του γωνία. Στο 63’ νέο σουτ του Μουρίκι, αυτή τη φορά μέσα από την περιοχή και από πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων του Κοντογουλίδη.
 
Η μοναδική αξιόλογη φάση για τους Βεροιώτες στην επανάληψη ήταν στο 82’ όταν μετά από φάουλ του Χαντζάρα από δεξιά, ο Μουρατίδης έπιασε την γυριστή κεφαλιά από καλή θέση, στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια!Καλή ήταν η διαιτησία του Τσέτσιλα από τα Γρεβενά και των βοηθών του Φαλτάκα και Στεφούλη του ίδιου συνδέσμου.

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ (Τ. Καβακάς): Γιωτας, Μπαμπαλής, Παντεκίδης, Χατζηαθανασίου, Ιορδανίδης, Πέλκας, Μουρίκι, Χιντασέλι, Θεοδωρίδης, Ζούρκος, Παντελίδης (85’ Κοτσαρίδης).

ΒΕΡΟΙΑ (Σ. Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Ζούρκος, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (88’ Καράμπελας), Μπλέτσας (80’ Μυλωνάς), Σκαθρούδης (70’ Μπακάλης), Τσικόπουλος (62’ Χαντζάρας), Κανούλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ