Quantcast

http://picasion.com/

Ραγδαίες εξελίξεις: Ανεξαρτητοποιείται ο Τραπεζανλής

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό της Βέροιας. Λίγους μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, ένας ακόμα δημοτικός σύμβουλος ετοιμάζεται να ανεξαρτητοποιηθεί. Ο λόγος για τον Δημήτρη Τραπεζανλή, ο οποίος φέρεται αποφασισμένος στην επόμενη συνεδρίαση να στείλει
επιστολή στον Πρόεδρο του Σώματος, με την οποία θα ενημερώνει πως αποχωρεί από τον συνδυασμό της «Δράσης με Γνώση». Ο δημοτικός σύμβουλος, θα εξηγήσει αναλυτικά τους λόγους που τον οδήγησαν σ' αυτήν την απόφαση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζεται και πάλι να κατέβει στην μάχη του σταυρού, με άλλον όμως συνδυασμό. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, η υποψηφιότητά του στους «Συνδημότες» έχει ήδη «κλειδώσει». Πρόκειται για τον πέμπτο δημοτικό σύμβουλο που αποχωρεί από την ομάδα του Δημάρχου. Προηγήθηκαν ο Θωμάς Αγγελίνας, ο Γιώργος Κάκαρης (διεγράφη από τον Κώστα Βοργιαζίδη), τον Γιάννη Χειμώνα και τον Τηλέμαχο Χατζηαθανασίου.

2 σχόλια:

  1. Ο κάθε άνθρωπος θα πρέπει να καταλαβαίνει μέχρι που μπορεί να φτάσει και να μην υπερεκτιμά τον εαυτό του, ειδικά αν δεν έχει και ορισμένα τυπικά προσόντα για αυτό που θέλει. Αν δεν του δίναν προσωρινή δουλειά στη ΔΕΥΑΒ τι θα έκανε σήμερα; Αυτό κάποιοι το λένε αχαριστία. Μπορεί και να είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το θέμα των περιορισμένων προσόντων των διαφόρων συμβούλων την ευθύνη φέρουμε εμείς οι ψηφοφόροι,διότι ψηφίζουμε χωρίς ουσιαστικά κριτηκρια, αλλά χαλαρά. Ο κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ