Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τραϊάνα Ανανία: «Ενίσταμαι σε αυτό που επικρατεί στο Instagram - Για αυτό κράζω»

Για την ψυχολογική κατάσταση, στην οποία και βρίσκεται μετά το Nomads, αλλά και για τα αρνητικά της σχόλια σχετικά με την άνεση που υπάρχει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε η ηθοποιός Τραϊάνα Ανανία. Μιλώντας στην εκπομπή «Πρω1νό» του ΑΝΤ1 η Βεροιώτισσα ηθοποιός
είπε: «Θεωρώ ότι τα Μέσα εκφράζουν μια τάση της κοινωνίας που δεν αφορά η αδικία μόνο εμένα, η νοοτροπία και το σκεπτικό είναι όλο λάθος, οπότε στο λάθος δεν χωράω ούτως ή άλλως εγώ. Είναι λογικό να έρχομαι σε αντιπαράθεση. Ήταν ένα περιστατικό που δημιουργήθηκε μέσα από τα Μέσα.
Εγώ μπορεί να εκφράζω ό,τι θέλω μέσα από το κανάλι μου. Από εκεί και πέρα μπορεί ο καθένας να τα πάρει και να τα κάνει ό,τι θέλει. Είπαν ότι κάνω τα πάντα για να έρθω στη δημοσιότητα μέσα απ’ αυτό το σκηνικό, γι’ αυτό κράτησα μια σιωπηλή στάση, γιατί δεν επιδιώκω κάτι τέτοιο». Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα άτομα που την καλούσαν στην εκπομπής και εν συνεχεία την σχολίαζαν αρνητικά: «Αυτό που είναι αστείο είναι ότι με καλούσαν να πάω σε μια εκπομπή και με το που έλεγα όχι βγαίνανε και με κιτρίνιζαν! Αυτό, μειώνει αυτούς και όχι εμένα».

Ερωτηθείσα για την ανάρτησή της στο Instagram σχετικά με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, είπε τα εξής: «Δεν έχω να πω κάτι για το περιστατικό. Τι να πω; Ότι έκανα μια ανάρτηση; Κάνω κάθε μέρα 150 βλακείες αναρτήσεις, γιατί έχω χιούμορ και γιατί μεταφέρω από το κανάλι μου ό,τι θέλω. Ενίσταμαι σε όλο αυτό που επικρατεί στο Instagram και με θλίβει όλο αυτό που βλέπω γύρω μου. Δε μου αρέσει που ακόμα και οι καλλιτέχνες δημιουργικοί άνθρωποι κάθονται σε ένα κινητό αντί να γράφουν τραγούδια και κάθονται και βρίσκουν κοπέλες μέσα από το Instagram. Οι άνθρωποι χάνονται μέσα απ’ αυτό. Εγώ ενίσταμαι και γι’ αυτό κράζω την όλη κατάσταση».

2 σχόλια:

  1. Αποφάσισα πολλές φορές να ασχοληθώ με τη μεταφυσική, αλλά με διέκοπτε η ευτυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σοβαρά τώρα, πόσα ένσημα έχεις στην ζωή σου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ