Quantcast

http://picasion.com/

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θα με πείραζε αν ο σύντροφός μου ήταν bi»

Για όλους και για όλα μίλησε η Τραϊάνα Ανανία στη «Φωλιά των Κου-Κου» και στον Στέφανο Κωνσταντινίδη. Η πολυσυζητημένη ηθοποιός από τη Βέροια πήγε βόλτα στο Φάληρο με τον δημοσιογράφο και μίλησε για τις σχέσεις της, το πώς συμπεριφέρεται στα social media αλλά και το περιβόητο, σέξι τσιφτετέλι που
την έκανε γνωστή στο «Στην Υγειά Μας». Επίσης, μίλησε για το πώς έχει τον άντρα στο μυαλό της, αποκαλύπτοντας πως για αυτήν είναι «βασιλιάς, μάγος, εραστής και καλός μάγειρας», ενώ, όπως είπε, δεν θα την πείραζε αν στον σύντροφό της άρεσαν και τα δύο φύλα, ενώ θεωρεί πως στην ανώτερη εκδοχή της και όταν θα έχει απομυθοποιήσει τα πάντα, δεν θα κοιτάει ούτε η ίδια το φύλο.
Όσο για το περιστατικό που είχε γίνει με τον ποδοσφαιριστή και τα μηνύματα που αντάλλαξαν, είπε μόνο: «Αν πας καλά στα μυαλά σου, δεν στέλνεις καλημέρα σε αγνώστους».

6 σχόλια:

  1. Να ζει κανείς ή να μη ζει; Ιδού η απορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να καννελώνει το ρυζόγαλο ο σύντροφος αλλά όχι με αγνώστους! Χριστέ μου τι ντεκαντανς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ προοδευτική... πωλούνται οικόπεδα στον Άρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. .Αυτά είναι τα ηθικά πρότυπα για τα κοριτσάκια; Νομίζω με ωμέγα γράφεται το ψώνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απορώ τι θα έλεγε ο Φρόυντ για αυτό... Αλήθεια τώρα, έχει δουλέψει ποτέ στην ζωή της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ