Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τόλκας: «Θα συνεργαστώ με όλους τους Ημαθιώτες για να ξαναβάλουμε την Ημαθία μπροστά»

Σκληρή απάντηση στους επικριτές του έδωσε ο Υφυπουργός Άγγελος Τόλκας στην πρώτη δημόσια εμφάνισή του στο κεντρικό δελτίο του Open και την Έλλη Στάη. Εξήγησε πως στόχος του, με την αποδοχή του προσκλητηρίου από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, είναι να ενισχυθεί η
διαδικασία της σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων, καθώς είχε ήδη αποχωρήσει από το ΚΙΝΑΛ και δεν συμμετείχε σε καμία διαδικασία ήδη από τον Σεπτέμβρη του 2018 διαφωνώντας με την αλλαγή πολιτικής πλεύσης της ηγεσίας. Ακριβώς γι’ αυτό τόνισε πως έχει σταθεί με τιμιότητα απέναντι στο ΚΙΝΑΛ και τα στελέχη του.

Διέψευσε με στοιχεία ότι δεν ήταν ο ίδιος που διεκδίκησε να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης κεντρικής Μακεδονίας, αλλά το αντίθετο. Του ζητήθηκε από το ΚΙΝΑΛ να είναι υποψήφιος σε μια δύσκολη περιφέρεια, με τον ίδιο να αποδέχεται αλλά στη συνέχεια να η ηγεσία να του απαιτεί να αποσύρει την υποψηφιότητά του, καθώς το πολιτικό του αφήγημα για συγκλίσεις των προοδευτικών δυνάμεων φαίνεται πως ενόχλησε κάποιους.

Τέλος, όσον αφορά την Ημαθία ο κος Τόλκας δηλώνει: «Θέλω να συνεργαστώ με όλους τους Ημαθιώτες, όπως το έχουμε ξανακάνει, για να ξαναβάλουμε την Ημαθία μπροστά, να απαντήσουμε στα προβλήματά της, να βελτιώσουμε την ζωή στον τόπο μας».

12 σχόλια:

  1. Τα ίδια ακούγαμε όταν πρωτοκατέβηκε με το τότε ΠΑΣΟΚ. Ευτυχώς που είναι κάθε φορά, με κάθε κόμμα αυτός μπροστάρης και πάνε όλα καλά στο Νομό. Ας είναι καλά που μας σώνει κάθε φορά. Αλλά φτάνει, τόσο σώσιμο δεν το αντέχουμε. Φτάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η καλύτερη θεραπεία για τη αϋπνία είναι ένας καλός ύπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους Ημαθιώτες τους ρώτησες; Αλλά Κυριακή κοντή γιορτή, θα τα πούμε στις εκλογές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα πιστεύει αυτά που λέει;;; Οταν θα πιάσει πάτο ο ΣΥΡΙΖΑ, θα πάει σίγουρα
    στο ΠΑΣΟΚ , ΚΙΝΑΛ ή όπως αλλιώς θα το λένε, και θα λέει πάλι τα ίδια. Σοβαρή πολιτικοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οἱ Ἠμαθιῶτες εἴμαστε Μακεδόνες, ἀληθινοί Μακεδόνες, ὄχι πλαστοπρόσωποι/πλαστογράφοι Βούλγαροι ἐκ Σκοπίων. Καί δέν θέλομε νά ἔχωμε καμμία σχέσι μέ προδότας._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να δεις που κάποτε / θα μας πούνε Ημαθιώτες. / Να δεις που κάποτε / θα μας πούνε και χαζούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΛΚΑ
    ΤΡΑΒΑ ΠΕΣΤΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΟΥ ( ΑΛΛΑ ΠΟΎ;;;) Ο ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ. ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΚΟΜΗ ΑΧΝΙΖΕΙ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ. ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΗ ΜΑΝΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ Σ΄ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΛΚΑ, ΖΟΥΝΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΑΥΤΟ;;; ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΠΟΛΗ ΣΟΥ Η ΝΑΟΥΣΑ;;; ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ;;;ΓΙΑ ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΤΟΜΕΣ ΚΑΙ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΗΡΩΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ , ΖΟΥΝΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΓΓΕΛΕ! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΞΕΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΔΕ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ! Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ.
    ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΕΞΑΜΕ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ: ΦΤΩΧΕΙΑ,ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΕΙΣ,ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,ΚΛΕΨΙΕΣ,ΨΕΜΑΤΑ,ΚΤΛ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εσύ καλά κάνεις και θέλεις, η ΗΜΑΘΙΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θέλει;;;;; Αντε..γεια ρε τολκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εσένα περιμένουμε για την ανάπτυξη .
    Α να χαθείς τυχοδιώκτη που έχεις και μούτρα να εμφανιστείς στην Ημαθία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ .ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ