Τόλκας: Τιμητική η πρόταση του Πρωθυπουργού

«Τιμητική» χαρακτήρισε την πρόταση του Πρωθυπουργού, ο νέος υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Άγγελος Τόλκας, σε δηλώσεις του προς στους δημοσιογράφους, αμέσως μετά την τελετή ορκωμοσίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο κ. Τόλκας είπε ότι το πόστο που αναλαμβάνει είναι κρίσιμο για
την Ελλάδα και χρειάζεται τη μέγιστη εθνική συναίνεση, ομοψυχία και ανθρωπιά. «Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ενδυναμώσουμε τη χώρα μας στη διεθνή προοπτική της και να στηρίξουμε τους ανθρώπους που υποφέρουν» τόνισε ο κ. Τόλκας και πρόσθεσε: «Είναι ανάγκη όλα αυτά να γίνουν με προοδευτικό και θετικό πρόσημο, που θα δώσει απαντήσεις στα σύγχρονα προβλήματα της χώρας».
Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την επιλογή του να αποδεχθεί την πρόταση του πρωθυπουργού, απάντησε ότι θα έχουν καιρό να τα πουν, καθώς σήμερα, είναι άλλες οι προτεραιότητες.

5 σχόλια:

 1. Τιμητικωτάτη. Πειό τιμητική καί ἀπό τήν συμμετοχήν εἰς τάς κυβερνήσεις Τσοκάκογλου καί Ράλλη._

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Τιμητική η πρόταση του Πρωθυπουργού". Ναι σε θυμάται, ξεχώρισε το διοικητικό σου ταλέντο από την προηγούμενη φορά που ήσουνα σε Υπουργείο. Διέπρεψες. Σε έψαχνε τόσο καιρό και μόλις σε βρήκε σε αναγνώρισε. Σωτήρα μας, ή μάλλον Σωτήρα σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Είναι τιμή για όλο τον νομό ενας Μακεδόνας Ημαθιωτης να συμμετέχει στην πρώτη αριστερή κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Κάτσε τώρα γιατί μας μπερδεύεις, Μακεδόνας από ποια Μακεδονία, από τη δική μας ή από της "πρώτης αριστερής κυβέρνησης της μεταπολίτευσης";
   Για να καταλάβουμε και εμείς οι αδαείς (όχι εθνικιστές), τους οποίους δεν πρόκειται να μας γράψει η Ιστορία, ούτε να μας τιμήσουν οι ξένοι. σε αντίθεση με άλλους αριστερούς.

   Διαγραφή
 4. Τελικά το βαρέλι του θράσους είναι άπατο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ