Quantcast

http://picasion.com/

Και το τσούζουμε και το πατάμε στην Ημαθία - 185 κλήσεις σε μια εβδομάδα!

Για ταχύτητα και αλκοόλ - Τερματίσαμε 5οι στην Ελλάδα
Συνεχίζονται οι έλεγχοι στο πλαίσιο του στοχευμένου προγράμματος «παράβαση της εβδομάδας», που σχεδιάστηκε και εφαρμόζεται από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, για την αντιμετώπιση των «επικίνδυνων» τροχονομικών παραβάσεων, σε όλη την επικράτεια. Την προηγούμενη εβδομάδα (28 Ιανουαρίου έως 3 Φεβρουαρίου 2019) κλιμάκια αστυνομικών των Υπηρεσιών Τροχαίας, ενημέρωσαν τους οδηγούς και πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους, “δίνοντας προτεραιότητα” στις παραβάσεις για την υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Στο πλαίσιο αυτό, από 919 συνεργεία Τροχαίας που συγκροτήθηκαν σε όλη τη χώρα, ελέγχθηκαν συνολικά 21.044 οχήματα και βεβαιώθηκαν συνολικά 4.674 παραβάσεις για την υπερβολική ταχύτητα και την οδήγηση υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Οι περισσότερες παραβάσεις σημειώθηκαν στο οδικό δίκτυο της Αττικής (805), της Θεσσαλονίκης (353), της Πιερίας (205), της Κορινθίας (187), της Ημαθίας (185), της Φθιώτιδας (184) και του Κιλκίς (170).

Οι έλεγχοι συνεχίζονται με αμείωτη ένταση και με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό των σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας.

5 σχόλια:

  1. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΑΡ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΤΡΕΧΕΣ ΜΕ 65 Ή 70 ΧΛΜ/Ω ΕΝΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΕΙΝΑΙ 50. ΣΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΕΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΚΙΝΗΣΕ ΜΕ 60-70ΧΛΜ. . ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ( ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ) ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ 51ΧΛΜ. ΕΚΕΙ ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ!!! ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΙ ΠΟΥ ( ΣΠΑΝΙΑ ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΟΧΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΟΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασικός Ελλην οδηγός...

      Διαγραφή
    2. ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΣ , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ή ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΔΙΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥ ( ΕΝΤΟΣ ΑΣΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ). ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΝΕΙ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΑΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ.

      Διαγραφή
  2. Αυτό που συμβαίνει στην Μεγάλου Αλεξάνδρου μπροστά στα ψαράδικα από παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα δεν έχει προηγούμενο. Οι αρμόδιοι κωφεύουν... Ας παραδειγματιστούν από τον Μπουτάρη στη Θεσσαλονίκη που έβαλε κολονάκια κι έλυσε το πρόβλημα. Επίσης αν κάνει κανείς μια βόλτα σε κανένα χωριό θα διαπιστώσει ότι στις εσωτερικές μετακινήσεις των κατοίκων αρκετά αυτοκίνητα κυκλοφορούν χωρίς πινακίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τους τσιγγανους που ουτε στοπ ουτε φαναρια υπολογιζουν θα γινει κατι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ