Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Σάλος με τα τηλεφωνήματα μαϊμού στη Βέροια

Πληθαίνουν τα κρούσματα - Ανάστατοι ηλικιωμένοι και συγγενείς τους - Τι είπε απατεώνας στη μητέρα Βεροιώτη κρεοπώλη
Το ένα μετά το άλλο έρχονται τα τηλεφωνήματα απάτης με το πρόσχημα ότι συγγενικό πρόσωπο έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο ή χρειάζεται επειγόντως βοήθεια. Και όλα

αυτά με το αζημίωτο αφού ζητούν ποσά για να γίνει ο άνθρωπος καλά. Σήμερα μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr η μητέρα επαγγελματία που διατηρεί κρεοπωλείο στο κέντρο της Βέροιας δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο πρόσωπο το οποίο κλαίγοντας και με τρεμάμενη φωνή της είπε: «Ο γιος σας... σας μιλώ από την ασφάλεια... ο γιος σας είχε τροχαίο...». Η γυναίκα τρομοκρατημένη και συγκλονισμένη, αρχικά νόμιζε ότι πρόκειται για το εγγονάκι της που βρίσκεται στο σχολείο. Στη συνέχεια όμως συνειδητοποίησε ότι είχε μιλήσει με τον γιο της 10 λεπτά νωρίτερα και ήξερε ότι ο ίδιος βρισκόταν στο κατάστημά του και όχι στο δρόμο, καταλήγοντας να κλείσει το τηλέφωνο.
Άνδρες της ασφάλειας Βέροιας ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενώ συλλέγουν τα κομμάτια του παζλ της δράσης των απατεώνων που έχουν «σαρώσει» κυριολεκτικά τη Βέροια.
Εφιστάται η προσοχή στους ηλικιωμένους να προσέχουν τα συγκεκριμένα τηλεφωνήματα, να μην χάνουν την ψυχραιμία τους και να προσπαθούν να συνομιλούν με τα άτομα που προσπαθούν να τους εξαπατήσουν για να λάβουν περισσότερα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ