Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ικανοποιημένος παρά την απώλεια των δύο βαθμών ο Θεοδοσιάδης

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, παρά την απώλεια των δύο βαθμών εμφανίστηκε στην συνέντευξη τύπου ο Σάκης Θεοδοσιάδης. Ο προπονητής της Βέροιας αναφέρθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο που δεν βοήθησε για να γίνει ένα ποιοτικό παιχνίδι και τόνισε
πως όποια από τις δύο ομάδες σκόραρε, θα ήταν εκείνη που θα έπαιρνε και τη νίκη. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του τεχνικού της «Βασίλισσας του Βορρά»: «Πρώτα απ' όλα θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στους παίκτες μου. Αντιμετωπίσαμε ένα πολύ δύσκολο αντίπαλο σ' έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν μπορούσε να παιχτεί ποιοτικό ματς σε τέτοιες συνθήκες.
Η δύναμη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και θεωρώ πως όποιος πετύχαινε πρώτος γκολ θα κέρδιζε και το παιχνίδι. Μπορεί να χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς, αλλά εγώ είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Πρέπει να ξεκουραστούμε, έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την επόμενη αγωνιστική εντός έδρας κόντρα στον Εδεσσαϊκό. Χρειαζόμαστε συγκέντρωση και θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ