Quantcast

http://picasion.com/

Εικόνα ντροπής δίπλα σε κάδους!

Λίγη περιβαλλοντική ευαισθησία δεν βλάπτει...
Μπροστά σε μια αποκρουστική, λυπηρή και εξοργιστική εικόνα βρέθηκαν τις προηγούμενες ώρες οι κάτοικοι της οδού Ρωμανίας στη Βέροια. Ασυνείδητοι πέταξαν τα οικιακά τους σκουπίδια ακριβώς δίπλα από κάδους απορριμάτων που

βρίσκονται στην περιοχή. Φαγώσιμα, πλαστικά μπουκάλια και κάθε λογής σκουπίδια μπήκαν στις σακούλες και ... ως δια μαγείας, αντί να καταλήξουν στους κάδους, κατέληξαν κολλητά με αυτούς λες και ήταν γεμάτοι σκουπίδια, λες και δεν υπήρχε κάποιο χέρι ενσυνείδητου να τα αφήσει στον κάδο!

Οι εικόνες απαθανατίστηκαν και παρουσιάστηκαν σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (απ' όπου και το δημοσιεύουμε), όπου κάτοικος ανέφερε χαρακτηριστικά: « Ρωμανιας..... πριν απο λιγο..... ειμαστε μια υπεροχη ατμοσφαιρα!!!!! Φριξαμε παλι απο την κοινωνικη προσφορα ορισμενων γειτονων μας!!!! Ευγε.... ωραιο παραδειγμα για τα παιδια που πηγαινουν προς το σχολειο!!!! Πρεπει να συνηθισει το ματι τους στη βρωμια, ωστε, να μην τους ενοχλει..... πια... δεν μας φταιει κανενας, εκτος απο τον κακο μας τον καιρο.....»


Η κινητοποίηση των πολιτών πιθανότατα έγινε η αιτία τα σκουπίδια αυτά να μαζευτούν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η έλλειψη συνείδησης και ευαισθησίας είναι αυτή που πονάει περισσότερο...




1 σχόλιο:

  1. Και στη Σμύρνης τα ίδια συμβαίνουν. Ανεγκέφαλοι (για να μη χρησιμοποιήσω άλλη λέξη) παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ