Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Ράλλη αποχαιρέτισε την θρύλο του Αλπικού Σκι Λίντσεϊ Βον

Στο Άρε της Σουηδίας βρίσκεται αυτές τις ημέρες η Σοφία Ράλλη, καθώς αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Χιονοδρομίας. Η Ναουσαία πρωταθλήτρια συνάντησε εκεί και την Αμερικανίδα «βασίλισσα του Σκι» Lindsey Vonn, η οποία ανακοίνωσε πως μετά το τέλος Πρωταθλήματος στη
Σουηδία θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Η Σοφία αποχαιρέτισε την συναθλήτριά της ανεβάζοντας μια φωτογραφία τους στο facebook, ευχαριστώντας την για τους αγώνες που έδωσαν μαζί, αναφέροντας πως ήταν μεγάλη τιμή που ήταν παρούσα και στον τελευταίο της αγώνα. Δείτε την ανάρτηση της Σοφίας:
«Lindsey Vonn... Ένας θρύλος του αλπικού σκι τελειώνει την καριέρα του στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Åre της Σουηδίας. Είναι τιμή μου που την γνώρισα, αγωνίστηκα μαζί της τα τελευταία χρόνια και ήμουν παρούσα στον τελευταίο της αγώνα. Καλή συνέχεια!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ