Πυροβόλησαν στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας - Ζημιές στο γραφείο του Aντιεισαγγελέα

Μια περίεργη υπόθεση ερευνά τα τελευταία 24ωρα η Ασφάλεια Βέροιας, ύστερα από την είδηση ότι βρέθηκαν θραύσματα από τζάμι στο γραφείο του αντιεισαγγελέα, και οπή και σκάγι κυνηγετικού όπλου στο δρόμο έξω από τα Δικαστήρια Βέροιας. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάλληλοι του συνεργείου καθαρισμού
εντόπισαν σπασμένα γυαλιά στο εν λόγω γραφείο μετά το πέρας της βάρδιας το απόγευμα της Δευτέρας. Αμέσως ειδοποίησαν τις αρχές που διαπίστωσαν ότι τα θραύσματα προερχόταν από πυροβολισμό αγνώστου από τον δρόμο, καθώς στο επίμαχο σημείο βρέθηκε ένας κάλυκας από μονόβολο κυνηγετικό φυσίγγιο. 

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, την ώρα που ο δράστης πυροβόλησε, δεν βρισκόταν κανείς μέσα στο γραφείο του αντιεισαγγελέα και για το λόγο αυτό αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.
Όπως διαπιστώθηκε από την επιτόπια έρευνα που διενήργησαν οι άνδρες της Ασφάλειας, ο δράστης της πρωτοφανούς επίθεσης πυροβόλησε από τον δρόμο που περνάει κάτω από τα δικαστήρια στην είσοδο της Βέροιας, αλλά κατάφερε να εξαφανιστεί χωρίς να γίνει αντιληπτός. 


Στο επίμαχο σημείο, οι αστυνομικοί βρήκαν έναν κάλυκα από μονόβολο κυνηγετικό φυσίγγιο. Το βλήμα από το όπλο του δράστη έσπασε το τζάμι του γραφείου του αντεισαγγελέα, όπου ευτυχώς δεν υπήρχε κάποιος, και σφηνώθηκε στην οροφή. Οι αστυνομικοί έστειλαν τον κάλυκα και το βλήμα για βαλλιστική εξέταση και τώρα «ξεψαχνίζουν» τις υποθέσεις που χειρίστηκε τελευταία ο αντεισαγγελέας, αναζητώντας τυχόν «δυσαρεστημένους» που μπορεί να θέλησαν να... εκδικηθούν. 

Ωστόσο το περιστατικό εγείρει θέματα ασφάλειας που προκύπτουν ακόμα και στον «ναό της Θέμιδος» και στους λειτουργούς της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ