Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το πρόγραμμα κίνησης του Μητροπολίτη Βέροιας

Ανακοινώθηκε από το Γραφείο της Ιεράς Μητρόπολης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας, το πρόραμμα κίνησης του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη κ. Παντελεήμων, από την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου. Ο Μητροπολίτης σήμερα θα μεταβεί στις Σπέτσες, ενώ τις επόμενες μέρες θα λειτουργήσει σε Βεργίνα, Βέροια και Νάουσα, ενώ θα συμμετέχει και σε πολιτιστικές εκδηλώσεις. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου το πρωί θα προεξάρχει στο Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο επί τη εορτή των Τριών Νεομαρτύρων στις Σπέτσες.

Την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον πανηγυρικό εσπερινό στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.

Την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Φωτίου Βεργίνης.
Την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Σάββα Κυριωτίσσης Βεροίας επί τη εορτή του Αγίου Παρθενίου Λαμψάκου, προστάτου των καρκινοπαθών.

Την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 9:00 μ.μ. θα ιερουργήσει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναούσης, επί τη εορτή της αποδόσεως της Υπαπαντής του Κυρίου.

Το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης με θέμα: «Πως θα γνωρίσουμε τον εαυτό μας» στο πλαίσιο των συνάξεων με τίτλο «Επισκοπικός Λόγος».

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κυδωνιάς, επί τη εορτή του Αγίου Χαραλάμπους.

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 11:30 π.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο Βεροίας (πλησίον του Βήματος του Αποστόλου Παύλου) θα ευλογήσει την βασιλόπιτα του Συλλόγου Ιεροψαλτών της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ