Στα... τάρταρα πέφτει η θερμοκρασία στην Ημαθία

Τις ηλιόλουστες και ζεστές μέρες της τρέχουσας εβδομάδας θα διαδεχθούν θερμοκρασίες υπό του μηδενός!
Ανσασέρ θα θυμίζει τα επόμενα 24ωρα ο υδράργυρος στην Ημαθία, αφού τον ήλιο και τις υψηλές θερμοκρασίες θα διαδεχθούν οι θερμοκρασίες κάτω από

το μηδέν, ακόμα και χιόνια, τα οποία προβλέπονται για το Σαββατοκύριακο και την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη.
Έτσι ο καλός καιρός στη Βέροια θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή με θερμοκρασίες που θα φτάσουν τους 14, 15 και 16 βαθμούς αύριο στην πόλη, ενώ η θερμοκρασία θα κάνει κυριολεκτικά βουτιά το Σαββατοκύριακο, με κατώτατη τους -3 και ανώτατη τους 4. Ασθενής χιονόπτωση προβλέπεται την ερχόμενη Δευτέρα και χιόνια την Τρίτη.

Καλός καιρός και θερμοκρασία έως 14 βαθμοί κελσίου θα σημειωθεί μέχρι την Παρασκευή στη Νάουσα, ενώ ο υδράργυρος θα σημειώσει ελεύθερη πτώση το Σαββατοκύριακο, πέφτοντας έως και 5 βαθμούς κάτω από το 0. Ασθενής χιονόπτωση το πρωί και χιονόπτωση αναμένεται κατά τη διάρκεια της Δευτέρας, ενώ το ίδιο σκηνικό θα συνεχιστεί και την Τρίτη.

Έως και 16 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία στην Αλεξάνδρεια τα επόμενα 24ωρα, ενώ και εκεί η βουτιά του υδράργυρου θα είναι κατακόρυφη το Σαββατοκύριακο, όπου η ελάχιστη θα είναι -2 και η μέγιστη στους 5. Κρύο και χιονόνερο προβλέπεται για τη Δευτέρα, ενώ χιονόπτωση για την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ