Quantcast

http://picasion.com/

Στο πλευρό του Νίκου Παπανδρέου ο Γικόνογλου

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε το Νίκο Παπανδρέου στις εκδηλώσεις που συμμετείχε σε Ξάνθη και Κομοτηνή. Ο Θανάσης Γικόνογλου βρέθηκε στον Έβρο προκειμένου να δει από κοντά την παρουσίαση του βιβλίου «Ανδρέας Παπανδρέου: ο οικονομολόγος». Ένα βιβλίο
που δίνει απάντηση στο ερώτημα: «Τι είδους οικονομολόγος ήταν ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας» Ο πρώην Βουλευτής Ημαθίας, συνεχάρη τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΝΑΛ και του ευχήθηκε καλή επιτυχία για τις εκλογές.
Μάλιστα, από ότι μάθαμε τον κάλεσε και στη Βέροια για να γίνει μια παρόμοια εκδήλωση. Είναι ηλίου φαεινότερο πως ο Νίκος Παπανδρέου θα έχει ένα πολύτιμο φίλο, υποστηρικτή και συνεργάτη στην προσπάθειά του να περάσει το κατώφλι της ευρωβουλής.

3 σχόλια:

  1. Ένα ακόμη αρνητικό της πρώτη φορά αριστερά του Τσίπρα είναι ότι πλέον ,τα τεκνα του Ανδρέα και της Μαργαρίτας μας φαίνονται αγγελούδια μπροστά σε αυτά που τραβάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Θανάση αν δεν ξέρεις κάτι άλλο να κάνεις εκτός από ΠΑΣΟΚοσυναλλαγες, πες το μας, να λάβουμε τα μέτρα μας. Αλλά μη μας κουβαλάς και τα ορφανά του Αντρέα στη Βέροια. Φτάνει αρκετά τα προικίσαμε τόσα χρόνια. Θέλει και ευρωβουλή, το σαβό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτα ειναι λουλουδια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ