Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τι θα κάνει ο Νίκος Τσιαμήτρος;

Με Βοργιαζίδη, Παυλίδη ή Μαρκούλη;
Οδεύουμε πλέον στην αρχή της προεκλογικής περιόδου, με τους υποψηφίους δημάρχους να παίρνουν θέση μάχης και να προσπαθούν να κλείσουν εκείνους τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους που έχουν το μεγαλύτερο έρεισμα στην τοπική κοινωνία. Οι
συναντήσεις σε πολιτικά γραφεία είναι καθημερινές, ενώ οι εκπλήξεις διαδέχονται η μια την άλλη. Μια χαρακτηριστική περίπτωση που συζητείται έντονα στην πιάτσα είναι αυτή του Νίκου Τσιαμήτρου. Ο γνωστός λογιστής δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, αν και θεωρείται σίγουρο πως θα εμπλακεί ενεργά στις δημοτικές εκλογές.
Το όνομά του είχε ακουστεί και για υποψήφιος δήμαρχος, κάτι όμως που τελικά δεν επιβεβαιώθηκε. Ο Νίκος Τσιαμήτρος στις προηγούμενες εκλογές είχε έρθει δεύτερος στον συνδυασμό της «Δύναμης Πολιτών», έχοντας 1204 σταυρούς προτίμησης. Όπως είναι λογικό, η διαχρονική εκλογική του δύναμη αποτελεί μήλον της έριδος για τους υποψηφίους δημάρχους, οι οποίοι θα θέλανε διακαώς να τον εντάξουν στο ψηφοδέλτιό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ