Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νίκη επί των Κουφαλίων και πρωτιά για τη «Βασίλισσα»!

Συνέχισε το νικηφόρο σερί της η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία επικράτησε εύκολα εντός έδρας με 3-0 του ΠΑΟ Κουφαλίων, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής. Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη έπιασε πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας το Παλαιοχώρι (αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με τα Κύμινα στην έδρα του) έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο. Αγωνιστικά, οι Βεροιώτες μπήκαν δυνατά στο ματς και στο 4’ έχασαν μια καλή ευκαιρία, όταν ο Σκαθαρούδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Κανούλας έπιασε την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια.

Στο 10’ ο Τσικόπουλος εκτέλεσε με πάσα από αριστερά το φάουλ, με τον Μπλέτσα να σουτάρει συρτά από το ύψος της περιοχής στέλνοντας τη μπάλα λίγο άουτ.

Στη συνέχεια και για ένα πεντάλεπτο οι φιλοξενούμενοι βγήκαν μπροστά και προσπάθησαν να γίνουν επικίνδυνοι, με τον Αποστολίδη στο 13’ να κλέβει τη μπάλα από τον Μαραγκό μέσα στην περιοχή της Βέροιας και από πλάγια θέση να πλασάρει τον Κοντογουλίδη, ο οποίος έδιωξε σωτήρια!

Το σκορ για τους «κυανέρυθρους» άνοιξε στο 15’ όταν ο Σκαθαρούδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, ο Βεργώνης αφύλαχτος στην καρδιά της άμυνας των Κουφαλίων κατέβασε όμορφα τη μπάλα και με δυνατό σουτ την έστειλε στα δίχτυα του Κανδυλάπτη γράφοντας το 1-0!

Ένα λεπτό αργότερα ο Τσικόπουλος έπιασε το διαγώνιο σουτ αλλά μπλόκαρε ο Κανδυλάπτης, ενώ στο 24’ οι Βεροιώτες έχασαν διπλή ευκαιρία! Αρχικά ο Τσικόπουλος με διαγώνιο σουτ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας των Κουφαλίων, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Σκαθαρούδης έβγαλε τη σέντρα και ο Κανούλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Με τη συμπλήρωση 30 λεπτών στο ματς η «Βασίλισσα» διπλασίασε τα τέρματά της! Ήταν ο Μπλέτσας που βρήκε από αριστερά τον Τσικόπουλο, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα τον Κανδυλάπτη σημειώνοντας το 2-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη συνεχίστηκε ο ίδιος ρυθμός, με τους Βεροιώτες να είναι κυρίαρχοι και συχνά - πυκνά να φτάνουν απειλητικά στην αντίπαλη περιοχή.

Στο 48’ ο Σκαθαρούδης έβγαλε από δεξιά την παράλληλη σέντρα, ο Κανούλας πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας αλλά δεν μπόρεσε να την βρει και να την στείλει στα δίχτυα, ενώ στο 55’ νέα μεγάλη ευκαιρία όταν ο Κυριακίδης έβγαλε την συρτή σέντρα από αριστερά και ο Κανούλας δεν μπόρεσε και πάλι από κοντά να σκοράρει, χάνοντας σίγουρο γκολ!

Στη συνέχεια ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους Βεροιώτες να διατηρούν την πρωτοβουλία των κινήσεων και να χάνουν δύο καλές ευκαιρίες με τους Σκαθαρούδη (62’) και Κυριακίδη (74’).

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 84’ ο Τσικόπουλος, ο οποίος δέχθηκε τη σέντρα του Μπλέτσα από αριστερά και με σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Λεωνίδας Στ. με βοηθούς τους Λεωνίδα Κ. και Σταφυλά, όλοι του Συνδέσμου Τρικάλων.

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης (83' Μυλωνάς), Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (75' Λεφίδης), Μπλέτσας (87' Καράμπελας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (65' Παπουτσίδης), Τσικόπουλος.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ: Κανδυλάπτης, Μπάλιος (83' Ζευκόπουλος, Μαργαρίτης, Χαριζάνης, Βλαχόπουλος, Τσακίρης (67' Λαζαρίδης), Ζαγναφέρης (87' Κατσιπίδης), Αποστολίδης, Συμεωνίδης (78' Αβραμίδης), Γιαννουπλάκης, Χατζής.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ