Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Να ξεκινήσει νέο σερί νικών θέλει η Βέροια

Με στόχο να ξεκινήσει νέο νικηφόρο σερί, μετά την λευκή ισοπαλία στο εξ αναβολής παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης στα Γιαννιτσά, η Βέροια υποδέχεται αύριο Κυριακή (3μμ) τον γειτονικό Εδεσσαϊκό σε ένα ματς που θυμίζει... παλιές καλές εποχές! Η αναμέτρηση όλα δείχνουν ότι θα διεξαχθεί κανονικά, με τον αγωνιστικό χώρο του σταδίου της Βέροιας να έχει σκεπαστεί μεν από χιόνι, όμως τους ανθρώπους της ομάδας να κάνουν ενέργειες για τον αποχιονισμό του και να πιστεύουν ότι αύριο το μεσημέρι θα είναι έτοιμος να φιλοξενήσει το παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Σάκης Θεοδοσιάδης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα με τυχόν τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών του, με εξαίρεση φυσικά τις γνωστές απουσίες των Μεληκιώτη και Ιωάννου, οι οποίοι βρίσκονται στο στάδιο τη αποθεραπείας.

Ο 44χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε στην αποστολή τους 20 παρακάτω ποδοσφαιριστές:
Κοντογουλίδης, Μπλατσιώτης, Βεργώνης, Μαραγκός, Ζούρκος, Μπακάλης, Μουχάλης, Κανούλας, Μυλωνάς, Μουρατίδης, Σκαθαρούδης, Τσικόπουλος, Λεφίδης, Κυριακίδης, Παπουτσίδης, Μπλέτσας, Καράμπελας, Τσιότρας, Ταϊρης, Χαντζάρας.

Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Μπεκιάρης από την Καρδίτσα, με βοηθούς τους συντοπίτες του Στεφανή και Βογιατζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ