Δύο νεαρές ψέκασαν ηλικιωμένο με σπρέι και τον λήστεψαν - Έφυγαν με λεία 6.000 ευρώ

Δικογραφία σχημάτισε η Ασφάλεια Κατερίνης
Ψέκασαν ηλικιωμένο με αναισθητικό σπρέι και αφού τον ακινητοποίησαν έψαξαν ανενόχλητες το διαμέρισμά του, από το οποίο άρπαξαν 6.000 ευρώ κι ένα κινητό τηλέφωνο. Ο λόγος για δύο νεαρές Ρουμάνες, που κατόπιν έρευνας της Αστυνομίας
ταυτοποιήθηκαν ως δράστιδες της παραπάνω ληστείας, η οποία καταγγέλθηκε από το ογδοντάχρονο θύμα, τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην Κατερίνη.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχημάτισε δικογραφία εναντίον των νεαρών γυναικών (23 και 22 ετών), στην οποία περιλαμβάνεται και το όνομα τριαντάχρονου Αλβανού που ανέμενε τις δύο κατηγορούμενες στο όχημα αμέσως μετά την πράξη τους. Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η εικοσιδυάχρονη, λίγες μέρες αργότερα, αγόρασε με τα κλεμμένα χρήματα Ι.Χ. αυτοκίνητο, νομιμοποιώντας έτσι το ποσό που απέκτησε παράνομα, ενώ η ίδια σε προγενέστερο χρόνο φέρεται ότι εξαπάτησε εβδομηνταεξάχρονο άνδρα, τον οποίο έπεισε ότι δήθεν χρειάζεται χρήματα για λογαριασμό συγγενικού της προσώπου προκειμένου να απαλλαγεί εκείνη από υποτιθέμενους μαστροπούς που την προήγαγαν στην πορνεία.

Με τον τρόπο αυτό κατηγορείται ότι πήρε σταδιακά πάνω από 9.000 ευρώ από το θύμα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ