Τοποθετήθηκαν ανυψούμενες μπάρες στον πεζόδρομο της Βέροιας

Με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακατασκευής τμήματος του εμπορικού πεζόδρομου της Βέροιας, την αντικατάστασή του οδοστρώματος με κυβόλιθους και την αντικατάσταση μέρους του φωτισμού, τοποθετήθηκαν και νέοι μηχανισμοί αποτροπής εισόδου οχημάτων. Οι βυθιζόμενες μπάρες που
είχαν τοποθετηθεί το 2008 στις εισόδους του πεζόδρομου, στις οδούς Βικέλα, Ζωγιοπούλου και Μεγάλου Αλεξάνδρου, ξηλώθηκαν στις αρχές του 2016, καθώς διαπιστώθηκαν προβλήματα στη λειτουργία και τη συντήρησή τους.
Τότε είχε αποφασιστεί από το δημοτικό συμβούλιο να αντικατασταθεί το παλιό σύστημα με νέες ανυψούμενες μπάρες, το κόστος των οποίων ανέρχεται στα 1500€ με 2500€ για κάθε σημείο ελέγχου.

10 σχόλια:

 1. Στις βυθιζόμενες μπάρες κάποιοι έριχναν άμμο και τις χαλάσαν, κάτι ανάλογο θα κάνουν για να χαλάσουν και αυτές.
  δυστυχώς χρειάζεται αστυνόμευση και τιμωρία σε αυτούς που θα προκαλέσουν φθορές. όχι "καλοσύνες" για προεκλογικούς λόγους. οι ψήφοι θα έρθουν από τη σωστή λειτουργία και όχι από τον ανόητο παραβάτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μπαίνει ως οφείλει η τροχαία και αφαιρεί πινακίδες όσων παρκάρουν και κινούντε μέσα στον πεζόδρομο που έχει σήμανση ως τετοιος. Ο δήμος Βέροιας εκδίδει κάρτες για φορτοεκφορτωσης σε απόλυτα συγκεκριμενες ώρες.Οριοθετουντε απόλυτα τα όρια των καφε με υπερυψωμένα δάπεδα.ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ? ΠΟΙΟΝ ΕΙΠΑΤΕ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αντί για μπάρες στα σημεία εισόδου βάλτε νάρκες, μόνο έτσι καταλαβαίνει ο Νεοέλληνας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όλη η Βέροια θέλει έναν αστυνομικό σε κάθε δρόμο για να μην σταθμεύουν τα ζώα όπου γουστάρουν (για "λίγο").

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κανένα πολιτικό δεν συμφέρει αυτό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μήπως υπάρχει και άλλος πεζόδρομος στην Βέροια στα χαρτιά και στις πινακιδες γιατι στην πραγματικότητα....
  Οδός Φιλίππου ας νοιαζτεί κάποιος και για εκεί κεντρικός πεζόδρομος είναι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Όλα τα μηχανήματα θέλουν και συντήρηση.προβλεφτηκε κάτι για αυτό??

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ