Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση της Μητρόπολης για τη Μητέρα και την πολύτεκνη οικογένεια στη Βέροια

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την μητέρα και την οικογένεια, που διοργανώνει η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ημαθίας. Στην αρχή απηύθυναν χαιρετισμό ο
Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Πολυτέκνων κ. Στέργιος Μουρτζίλας.
Ακολούθησε επίκαιρη ομιλία από την συγγραφέα κ. Σταματία Πάπιστα-Καραγεωργίου με θέμα «Ανδρεία γυναίκα», ενώ στην συνέχεια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τη Βυζαντινή και Παραδοσιακή Χορωδία της σχολής βυζαντινής μουσικής της Ιεράς Μητροπόλεως μας υπό την διεύθυνση του κ. Σωτηρίου Ζερδαλή. Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος επέδωσε οικονομική ενίσχυση σε επτά πολύτεκνες μητέρες. Την εκδήλωση παρουσίασε o πρωτοπρεσβύτερος π. Νεκτάριος Σαββίδης. Δείτε φωτογραφίες:


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ