Οι επιτυχόντες του 79ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «Ευκλείδης» - Δείτε όλα τα ονόματα

Πήραν το εισιτήριο για τη 36η Μαθηματική Ολυμπιάδα
Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ανακοίνωσε τα αποτελέσματα του 79ου Πανελλήνιου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» για μαθητές από Β΄ Γυμνασίου ως και Γ΄ Λυκείου, ο οποίος διεξήχθη το Σάββατο 19
Ιανουαρίου 2019. Με την επιτυχία τους αυτή διεκδικούν την ένταξή τους στην Εθνική Ολυμπιακή Ομάδα Μαθηματικών και θα πάρουν μέρος στην 36η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ», που θα γίνει το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019. Στον διαγωνισμό διακρίθηκαν οι μαθητές:


ΤΑΞΗ
ΤΑΞΗ
ΕΠΩΝΥΜΟ
ΟΝΟΜΑ
ΣΧΟΛΕΙΟ
2
Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
ΝΙΚΗ
4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
2
Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
2
Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΣΤΥΛΙΑΝΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ-ΕΙΡΗΝΗ
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ
4
Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΠΟΤΑΜΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ
4ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΒΕΡΟΙΑΣ
4
Α΄ΛΥΚΕΙΟΥ
ΤΖΕΠΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
1ο ΕΝΙΑΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ


Ο διαγωνισμός «Ο ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ» θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στο κτίριο του Νέου Χημείου, οδός Ναυαρίνου 13Α, μεταξύ Μαυρομιχάλη και Χαρ. Τρικούπη στις 09.00 - 12.00 π.μ. 

Την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στην Αίθουσα Τελετών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Κτίριο Διοίκησης, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου (είσοδος από Κατεχάκη) και ώρα 11.00 θα γίνει η τελετή βράβευσης των μαθητών που θα διακριθούν στον «ΑΡΧΙΜΗΔΗ».

Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας συγχαίρει θερμά:
- τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό και τους καλεί να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους για διάκριση στον ευγενή αυτό στίβο.
- τις μαθήτριες και τους μαθητές που διακρίθηκαν και θα εκπροσωπήσουν την Ημαθία στην 36η Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα «Αρχιμήδης». Ευχόμαστε επιτυχία και εκπλήρωση των προσδοκιών τους και σ’ αυτό το τόσο σημαντικό βήμα τους.
- τους γονείς και τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που συνέβαλαν σ’ αυτές τις επιτυχίες.

Οι διακριθέντες θα βραβευτούν στην ειδική εκδήλωση βράβευσης την οποία οργανώνει το παράρτημα Ημαθίας, για την οποία θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ