Quantcast

http://picasion.com/

Τα έψαλλε στον Λαγκαδά ο Φίλιππος: «Κύριοι, στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σκοινί»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Φιλίππου που αφορά τον παίκτη της ομάδας Ευθύμη Κοθρά. Οι «κυανέρυθροι» απαντάνε με σκληρό τρόπο στα λεγόμενα του Ερμή Λαγκαδά (ότι δηλαδή επέδειξε συμπεριφορά προσβλητική και εξυβριστική στους συνοδούς και αθλητές της ομάδας της Θεσσαλονίκης)
και δηλώνουν με κατηγορηματικό τρόπο ότι το ήθος και η ποιότητα του χαρακτήρα του εν λόγω αθλητή είναι γνωστά διαχρονικά στο ευρύτερο μπασκετικό στερέωμα. Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:
«Με μεγάλη έκπληξη και απορία διαβάσαμε την ανακοίνωση του σωματείου ΜΑΣ Ερμής Λαγκαδά κατά του καλαθοσφαιριστή και αρχηγού της ομάδας μας Ευθύμη Κοθρά μετά το Σαββατιάτικο μεταξύ
 μας αγώνα.
Έχουμε την τύχη, μα πάνω απ’ όλα την τιμή, ο εν λόγω άνθρωπος και αθλητής να έχει περάσει 5 συνολικά χρόνια της μεγάλης μπασκετικής του καριέρας στην πόλη και στην ομάδα μας. 

Αυτό για το οποίο μπορούμε κατ’ ελάχιστον με πλήρη επίγνωση να εγγυηθούμε, εκτός της αναμφισβήτητης μπασκετικής του αξίας, είναι το ήθος και η ποιότητα του χαρακτήρα του, τα οποία εξάλλου είναι γνωστά διαχρονικά στο ευρύτερο μπασκετικό στερέωμα.

Αναρωτιόμαστε άραγε, οι επιτελείς του Ερμή, η πόλη του Λαγκαδά και ο κόσμος του μπάσκετ γενικότερα, μπορούν να εγγυηθούν το ίδιο για κάποιους ανθρώπους (αθλητές, προπονητές, διοικούντες), που βρίσκονται τώρα ή έχουν περάσει κατά καιρούς από τις τάξεις της εν λόγω ομάδας;

Και μια συμβουλή προς τους ευρηματικούς και θρασύτατους συντάκτες της ανακοίνωσης: Κύριοι, στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί».

2 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στη διοίκηση και λίγα τους είπατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια ζωή τα ίδια με αυτό το σωματείο (Ερμής Λαγκαδα) και με αυτόν τον κλόουν (Αγγέλης)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ