Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα στον κόμβο της Κουλούρας: Έκλεισαν την Εγνατία οι Αγρότες

Συμβολικά για 10 λεπτά
Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεων τους προχωρούν οι αγρότες της Κεντρικής Μακεδονίας. Αυτήν την ώρα, εκατοντάδες αγρότες από τη Βέροια, τη Νάουσα, την Αλεξάνδρεια, την Μελίκη, την Έδεσσα και την Αριδαία βρίσκονται στον κόμβο της Κουλούρας και
πραγματοποιούν συμβολική κατάληψη της Εγνατίας Οδού. Στο σημείο υπάρχει κλιμάκιο της Τροχαίας, για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας και των διερχόμενων οδηγών. Η κατάληψη του δρόμου ήταν συμβολική και διήρκεσε για 10 λεπτά περίπου. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν σε δηλώσεις τους οι Αγρότες: 
«Κορυφώνουμε την κινητοποίηση μας για να αναδείξουμε το τεράστιο οικονομικό ζήτημα που αντιμετωπίζουμε. Με σημαία την εξαθλίωση και την πεποίθηση μας να την ανατρέψουμε, ζητούμε μια καλύτερη ζωή για μας και την κοινωνία της Ημαθίας γενικότερα. Η αγροτιά καταρρέει. Η Ημαθία κινδυνεύει. Η τοπική αγορά παραπαίει. Η κοινωνική συνοχή διαλύεται. Με την συμβολική κατάληψη της Εγνατίας διατρανώνουμε την απαίτησή μας για την στήριξη της αγροτικής παραγωγής. Τον στυλοβάτη της τοπικής οικονομίας».














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ