Έκοψε την πίτα του το ΚΗΦΗ Βέροιας

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019 η ετήσια κοπή της βασιλόπιτας του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του προγράμματος όπου οι 20 ωφελούμενοι γεύτηκαν εκλεκτούς μεζέδες
και διασκέδασαν τραγουδώντας και χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς. Η τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η κα Ναζλή Θεοδωρίδου, στην οποία προσφέρθηκε ένα συμβολικό δώρο με πολλή αγάπη από το προσωπικό του προγράμματος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Στέργιος Διαμάντης, η Διευθύντρια Αθανασία Γιαμουστάρη και η Προϊσταμένη Κοινωνικής Προστασίας Άρτεμις Λευκοπούλου. Τέλος, ο πρόεδρος του Ν.Π. τόνισε τη σπουδαιότητα της λειτουργίας του Κέντρου για την παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας ενώ παράλληλα ευχήθηκε καλή χρονιά γεμάτη υγεία σε όλους.
Το προσωπικό του Κ.Η.Φ.Η και το Κ.Α.Π.Α του Δήμου Βέροιας ευχαριστούν όλους τους επαγγελματίες της πόλης μας για την προσφορά δώρων που μοιράστηκαν με αγάπη στους ηλικιωμένους του προγράμματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ