Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Δρομέων Βέροιας

Με παρουσίαση της νέας αγωνιστικής μπλούζας του Συλλόγου
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3/2 στο ξενοδοχείο «Αιγές», η ετήσια παραδοσιακή κοπή της Βασιλόπιτας του Συλλόγου δρομέων Βέροιας. Τους 100 περίπου παρευρισκόμενους (70 μεγάλους και 30 παιδιά)
χαιρέτησε ο Πρόεδρος του συλλόγου Τσιάρας Βασίλης και ακολούθησε ομιλία του Γραμματέα Καραγιάννη Γιάννη που μέσα σε λίγο χρόνο ανέλυσε την δράση, τα πεπραγμένα και τα μελλοντικά σχέδια του Συλλόγου. Ακολούθησε μια πολύ σύντομη ομιλία του μοναδικού επίσημου καλεσμένου Στέλιου Διαμάντη πρόεδρου του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, ο οποίος χαρακτήρισε την παρουσία του Σ.Δ. Βέροιας στα αθλητικά γεγονότα της πόλης, ουσιαστική και αποτελεσματική.
Τέλος παρουσιάστηκε και διανεμήθηκε η νέα αγωνιστική μπλούζα του Συλλόγου. Το φλουρί έτυχε στο μέλος του Συλλόγου τον Πιλορίδη Θεόδωρο, το οποίο μεταφράζεται σε ένα δώρο αθλητικού περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ